Słyszałem o tej dwudniowej wycieczce, dużo i żmudnych zakupach. Niczego nie kupię, interesuje mnie pustynia. Proszę, powiedz mi, że jest inna opcja. Może zgodzisz się z jakimś przewodnikiem o innej ścieżce, która prowadzi dokładnie na wycieczkę, a nie na zakupy. Może ktoś wie z kim się skontaktować. Dzięki
Czy są jakieś wycieczki w Tunezji (w szczególności Mahdia) nie od touroperatora? Pojawiła się informacja, że wszystkie ceny wycieczek są ustalane przez rząd Tunezji ...
Jadę z synem nad morze. Zainteresowany wycieczką na Saharę. Jak to jest z 6-latkiem? Naprawdę lub nie. Ile kosztują bilety dla dorosłych i dzieci? Jakich ubrań potrzebujesz na tę wycieczkę?
kto był w tym hotelu, proszę o odpowiedź. Nie podoba mi się moja następna podróż. Kto odpoczywał w tym hotelu, powiedz nam, jakich jeszcze paskudnych rzeczy możesz się spodziewać?
Czy ktoś może mi powiedzieć, pzhl, czy taniej i lepiej jest wynająć samochód w Tunezji lub wybrać się na wycieczki z turystami? A jeśli ktoś wie, gdzie w Sousse można tanio wynająć samochód?
Dzień dobry Powiedz proszę, jakie są wycieczki z hotelu w Tunezji i ile kosztują!Czy warto podróżować komunikacją miejską po kraju?Czy w hotelu jest darmowe WiFi? Dziękuję bardzo.
Jakie zabytki są organizowane wycieczki dla turystów rosyjskojęzycznych. Ich ceny. Moja żona i ja planujemy odpoczywać z tobą od 8.09 przez 10 dni. Z góry dziękuję.
Czy ktoś może mi powiedzieć, ile czasu zajmuje dotarcie z Sousse na Saharę. Chcę jechać, ale obawiam się, że moje bolące plecy nie wytrzymają długiej jazdy
Słyszałem, że w Tunezji nie wszędzie i nie wszystko można sfotografować, czy tak jest? jaki jest tego powód, chciałbym przywieźć do domu świetne zdjęcia