Pytania o CzarnogóraWycieczki

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Czarnogóra
Dzień dobry! Jedziemy do Czarnogóry, przeczytaliśmy już wszystko od góry do dołu, ale chciałbym usłyszeć od tych, co zrobiło na mnie największe wrażenie obfitość proponowanych wycieczek! Plus, doradzić naprawdę dobre restauracje w Budvie, z dobrą lokalizacją, może na dachu lub po prostu z widokiem? Dzięki
7 lat wstecz  •  11 subskrybenci 13 odpowiedzi
Chcieliśmy odwiedzić Bar w autobusie, który jedzie z Budvy. Gdzie on przychodzi? Czy można stamtąd dojść na piechotę do starego miasta, na plażę, do Mercatora i głównej ulicy, na rynek? A może musisz jechać lokalnymi autobusami? Czy to prawda, że ​​w Barze można kupić świeże ryby? Gdzie?
8 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Kto odpoczywał w Kotorze - ile kosztuje (jeśli kupisz na skarpie) zwiedzanie Zatoki Kotorskiej?
9 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Wycieczka do zatoki Bokom-Kator, jeziora Szkoderskiego, kanionu rzeki Tara.
9 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Chciałabym spędzić czas ciekawie, niezbyt męcząc (do 18 godzin), cena mieści się w granicach 50 euro. Dzięki.
9 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
A co warto odwiedzić, jeśli wybierasz się do Kotoru na własną rękę? I kolejne pytanie, jakie polecilibyście lokalne biura podróży, może planuję kolejną wycieczkę do kanionów.
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 8 odpowiedzi
Szybkie dobre biura podróży w Rafailovichi. Chciałbym kupić wycieczki nie do Budvy, ale do Rafailovichi. Dzięki
10 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Mój mąż i ja jedziemy do Budvy we wrześniu. Chcę zapytać wytrawnych miłośników Czarnogóry i tych, którzy niedawno przybyli z tego niesamowitego kraju - z których jeździli na wycieczki. Chcę Cię ostrzec - nie radzę brać samochodu i podróżować samemu. W tej chwili nie jest to realistyczne. A więc - od kogo brali wycieczki. A ile one są teraz. Liczę na zrozumienie i czekam na ciekawe i smaczne porady. Z góry dziękuję. Odpocznij w Budvie
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
Kto był w tym roku i wie, czy z Czarnogóry można wybrać się na wycieczkę do Dubrownika bez wizy? Czy tylko z Schengen?
10 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
Jedziemy na wakacje na plaży, ale oczywiście chcemy też zobaczyć kraj. Pytaj optymalnie 2-3 wycieczki. Mamy już doświadczenie w samodzielnym podróżowaniu, jedyne, że tym razem nie chcemy brać samochodu, a transportem. Proszę doradź. Czy w mieście są punkty informacyjne? Jak tam transport? Co można zobaczyć w samym Ulcinju? Czy jest sens jechać do Albanii?
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Do Czarnogóry lecimy 7 września, zatrzymaliśmy się w Budvie. Chcemy zobaczyć zabytki tego kraju na własną rękę, nie wydając dużych pieniędzy na wycieczki. Powiedz mi, gdzie możesz i jak to zrobić samemu i ile będzie to kosztować 2 osoby dorosłe. dziękuje za wszystko.
11 lat wstecz  •  6 subskrybenci 8 odpowiedzi
Przyjaciele, powiedzcie mi proszę, jak się sprawy mają z wyjazdem z Czarnogóry do Albanii, Bośni i Hercegowiny, Chorwacji w 2013 roku? Czy wymagane są wizy? Chcemy organizować wycieczki do tych krajów. Z góry dziękuję!
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
Przyjaciele. Którzy z Was byli ostatnio w Budvie, jakie wycieczki wybraliście, jak długo to zajęło (dzień, pół dnia, kilka godzin) i proszę o ustalenie kosztów. Co na podstawie doświadczenia polecacie, a co nie. Dzięki! p.s. Być może wybrałeś się na wycieczki od lokalnych firm, będę wdzięczny za rekomendacje.
11 lat wstecz  •  11 subskrybenci 18 odpowiedzi
Chcemy wybrać się na trzy wycieczki z pilonem. Kto poszedł - podziel się naszymi wrażeniami... =) Chcemy pojechać do kanionów Tary i Moraca, Zatoki Kotorskiej, jeziora Piva i wycieczki do Minimontenegro))
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Powiedz mi o firmie w Budvie, która organizuje wycieczki do kanionów. Ważnym czynnikiem są grupy do 15 osób. Dzięki!
11 lat wstecz  •  8 subskrybenci 12 odpowiedzi
Proszę mi powiedzieć, gdzie w Czarnogórze można kupić (i czy jest to możliwe) wycieczkę do Włoch (prom Bar-Bari, bez Schengen). Odpoczywałem w Czarnogórze 2 razy, ale nie widziałem takich wycieczek na sprzedaż bezpośrednio w Czarnogórze, widziałem to tylko u krajowego touroperatora. Z.Y. Jak teraz mają się sprawy z Dubrownikiem dla obywateli Ukrainy? Potrzebujesz wizy lub czy Chorwaci mogą przyjechać na jeden dzień w ramach zorganizowanej wycieczki?
12 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Witam. Planujemy rodzinne wakacje w Czarnogórze, a konkretnie w Rafailovici. Czytając recenzje, widziałam, jak turyści przyjeżdżają na wycieczkę łodzią po Zatoce Kotorskiej i bardzo mnie to zainteresowało. Powstało pytanie, gdzie kupić taką wycieczkę, w agencjach lub na samym statku? Skąd odpływają te łodzie, z Budvy, Kotoru czy skąd indziej? Byłbym wdzięczny za każdą wskazówkę i odpowiedź na temat tej wycieczki.
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 12 odpowiedzi
Chcielibyśmy samodzielnie zobaczyć wybrzeże Riwiery Budyjskiej i Zatokę Kotorską, a także Dubrownik. Proszę o poradę, czy można obejść się bez samochodu i skorzystać z komunikacji miejskiej? Czy mogę odwiedzić Dubrownik na własną rękę (czy są jakieś pytania dotyczące przekraczania granicy / czy z Budvy jeżdżą regularne autobusy, czy lepiej wynająć samochód)? Z góry dziękuję za radę. Możesz również zorientować się w kosztach wycieczek w tych obszarach.
12 lat wstecz  •  7 subskrybenci 13 odpowiedzi
Dzień dobry! Proszę powiedz mi, gdzie iść, co zobaczyć w Czarnogórze? Są 2 osoby, młoda para. Dzięki!
12 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Po raz pierwszy tego lata jedziemy do Czarnogóry w Ulcinj. Chcę nie tylko leżeć na plaży, ale także nauczyć się czegoś nowego.
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
idziemy do mieszkania, a nie do hotelu
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Na jakie wycieczki w Czarnogórze polecasz? A gdzie możesz je kupić, jeśli staniesz się dziki?
13 lat wstecz  •  13 subskrybenci 16 odpowiedzi
Chciałbym ruszyć w drogę przynajmniej do Chorwacji! Powiedz mi, kto jeździł na jakie wycieczki i jak jeździł: samochodem, motorowerem, autobusem itp.
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
1. Czy w Budvie są wypożyczalnie motorowerów i czy jest ich dużo? 2. Jaki jest przybliżony koszt wynajmu jednego motoroweru dziennie? 3. Jakiej kategorii praw potrzebujesz? Jest tylko B, nie ma kategorii A, ale czy można wziąć motorower np. do 50 kostek (lub 80)?
14 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Bardzo ważne jest, aby wiedzieć, gdzie możesz się dostać na wycieczkę po kraju, czy jest coś zorganizowanego, czy będziesz musiał szukać transportu publicznego? Byłoby miło zorientować się w przybliżeniu i po cenach eesk))
14 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już