Dzień dobry! Powiedz mi, kto wie, jaka jest pogoda w Sozopolu pod koniec czerwca, wakacje planujemy od 28 czerwca na 10 nocy. A może ma sens wylecieć tydzień później 05.07? Z góry dziękuję!
Proszę, kto odpoczywa w Nesebyrze, powiedz mi, jaka jest pogoda. Za kilka dni wylecieć i pogoda na stronach 21 i deszcz rozumiem, że tutaj jakie szczęście trzeba tylko decydować o rodzaju rzeczy. Dzięki .
Cześć! Interesuje mnie jaka jest pogoda we wrześniu w Bułgarii? Planowane wakacje na wrzesień z dzieckiem 1 rok i 9 miesięcy. Czy jest sens rozważać Bułgarię, czy nie? Chcę, żeby dziecko mogło leżeć na piasku i pływać w morzu, a nie w basenie.
A co z hotelem Meridian? Chociaż to chyba nie ma znaczenia! Bilety opłacone! Wspiąłem się na wszystkie strony i już udało mi się zakochać w Bułgarii! Śpię i widzę siebie tam !!!!))))
Jadę do Bułgarii od 14 do 21 września do hotelu na wsi. Elenite. Bardzo martwię się o pogodę: widać, że wrzesień to sezon aksamitny, ale jego druga połowa… nie zmartwi mnie deszczem i chłodem, bo. Naprawdę chcę się opalać i pływać. Zwłaszcza, że wyjeżdżam na tydzień. Mam już wątpliwości! Jeśli ktoś był w Bułgarii w drugiej połowie września, proszę napisz jaką masz pogodę. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
Panie i panowie, wczasowicze, powiedzcie nam, jaka jest teraz pogoda w Słonecznym Brzegu? W Kijowie już prawie jesień, ciągle pada. Nie chcę myśleć, że nie złapię ciepłego bułgarskiego słońca!
Kto tam teraz odpoczywa lub właśnie przyjechał, jaka tam pogoda!W różnych miejscach pada deszcz, jest jasne! Może ktoś ma ulubioną stronę z pogodą, proszę powiedz mi.Dziękuję za odpowiedzi.Idziemy od 14, chciałbym wiedzieć w przybliżeniu czego się spodziewać po pogodzie.
prosze o pomoc) moze ktos juz byl w Sozopolu w tym sezonie ?jak tam pogoda i warunki ? wyruszył tam na odpoczynek, ale pracownik, który przybył z Bułgarii, powiedział, że w Sozopolu były bardzo silne burze, praktycznie nie było linii brzegowej.. kawiarni nad brzegiem morza, po prostu się pogorszyło ((((teraz myślimy, że to prawda i czy warto jechać .....z góry dziękuję!