Dzień dobry. Ludzie, powiedz mi proszę, jaka jest zwykle pogoda w Shayan w czerwcu? Czy jest ciepło, jak przy opadach? Byłem tam w sierpniu, pogoda super, prawie nie pada, chcemy tam pojechać w czerwcu.
Jedziemy do Jaremcza z dwójką rocznych dzieci. Czy umiesz pływać w rzece? Czy nie jest zimno? Jak się ogólnie ubrać pod koniec czerwca? Z góry dziękuję za twoje odpowiedzi.
Planujemy podróżować samochodem z 3-letnim dzieckiem w różne miejsca w regionie karpacko-karpacko-zakarpackim. (W zeszłym roku wybraliśmy się na początku września - super.) Czy może ciągle padać? Temperatura powietrza? Dziękuję wszystkim!
Odpocznę na początku listopada...praca jest taka, że reszta jest w najgorszym miesiącu w roku...Jaka pogoda? Czy jest zimno, grząsko, czy jest nadzieja? )))
Czy możesz mi powiedzieć, kiedy zwykle pada śnieg w Twojej okolicy? Naprawdę chcemy jechać do Ciebie, aby odpocząć i pojeździć na nartach. A czy w Vedvezhy Gori jest wypożyczalnia nart?
W połowie marca śnieg, wiatr, mróz czy błoto i bagno? Co zabrać z rzeczy? Czy będziesz musiał cały czas siedzieć w pokoju ze względu na pogodę i oglądać telewizję?
Chcemy jechać do wsi Żdenijewo w październiku, kto tam był - proszę powiedz mi, jaka jest zwykle pogoda w tym miesiącu, co warto zabrać ze sobą z ubrań. Dzięki!
Moja żona i ja szukaliśmy miejsca na relaks, przypadkowo natknęliśmy się na stronę i Vedmezh Gora2 *. Potem szukali lepiej ukierunkowanych, ale nie znaleźli lepszego źródła niż to. Zakochaliśmy się w Vedmezha Gora2* od pierwszego wejrzenia i chcielibyśmy odwiedzić ją przed 5 lipca. Jaka jest pogoda i sytuacja drogowa ze Lwowa?
Planujemy wakacje pod koniec października (ostatni tydzień). Doradzić, co zabrać? Jaka jest pogoda o tej porze roku? Jaki jest najlepszy sposób na zorganizowanie wakacji?