Dzień dobry. Powiedz mi, pzhl, jak wygląda sytuacja z miejscami, w których można kupić wycieczki / wycieczki w tym miejscu? Operatorzy w hotelach łamią ceny. Chcieli wysłać rodziców i ostrzec z góry
Denis, dobry dzień! Proszę opowiedzieć, jakie wycieczki warto wybrać, aby później nie było to strasznie bolesne straconym czasem i pieniędzmi ;-) Dziękuję.
Mój mąż i ja odpoczywamy w Tekirovej od 25.09 do 30.09. Może ktoś sam wybiera się na wycieczkę do kanionu Genuk? Chcemy współpracować. Czy ktoś może mi powiedzieć, jak się tam dostać.
Jakie niedrogie i wysokiej jakości licencjonowane! Biura informacji turystycznej są dostępne w Kemer, a ceny są przynajmniej w przybliżeniu. Czy warto wybrać się na wycieczkę do Kapadocji?
Potrzebujemy tam sklepu Waikiki i Migros. Cóż, chciałbym też odwiedzić bulwar z parasolami i wodospad Duden. Czy da się to zrobić w jeden dzień, czy zaplanować kilka wycieczek?
Powiedz mi proszę, kto był na wycieczce do Kapadocji z regionu Antalya (ciekawe, że wszystko to cena tego roku, czas trwania, jakie autobusy, co tam pokazują, jak przenocować i posiłki) Z góry dziękuję.
Czytałam w recenzjach turystów, że we wsi Chamyovo znajduje się eko-park. Tam zwierzęta nie chodzą w klatkach na świeżym powietrzu Powiedz mi, gdzie się znajduje?