Pytania o o. ChangWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o o. Chang
powiedz mi, dobry hotel na Koh Chang z dobrą plażą, basenem, terytorium, morzem i przyzwoitą infrastrukturą (sklepy, kawiarnie, bary itp.) Wybierz między COP Grand Resort i Kochang Paradise. Co więcej, pierwsza cena jest dość wysoka, a druga ma mały basen i morze wydaje się być gorsze... Dziękuję!
11 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
latać na własną rękę
11 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Do tego hotelu lecimy 10 lutego. Jakie ubrania zabrać ze sobą, co zabrać ze sobą?Jaką walutę zabrać?wszystko.Będę wdzięczny za szybkie odpowiedzi i rady.
11 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Pierwszy raz do Tajlandii. Pomóż mi wybrać hotel, jedzenie z przyjacielem. Coconut Beach Resort 3* Ośrodek wypoczynkowy Klong Prao 3* Chai Chet
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Powiedz mi, w którym miejscu, który hotel ma najlepszą lokalizację: piękne miejsce z plażą bez odpływów, gdzie niedrogie kawiarnie, sklepy, targi itp. byłyby w zasięgu spaceru. Jednym słowem zarówno przyroda jak i rozwinięta lub stosunkowo rozwinięta infrastruktura z jakąś cywilizacją... Dziękuję!
12 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Drodzy eksperci! Prosimy o poinformowanie hotelu. Chcemy mieć bardzo spokojną plażę. Lepiej - domek bardzo blisko wejścia do morza. Z góry dziękuję!
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
czy są tam węże?
Pierwszy raz jedziemy do Tajlandii. Powiedz mi, jakie niuanse musisz znać, w co się zaopatrzyć (komary, termity itp.) A może musisz nauczyć się tajskiego? Z góry dziękuję!
12 lat wstecz  •  7 subskrybenci 9 odpowiedzi
Odpoczniemy na wyspie. Koh Chang w lutym 2013 r. Polecam najlepszy hotel.
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
KC Grande Resort & Spa (White Sand Beach) lub Koh Chang Paradise Resort & Spa (Klong Prao Beach)
Czy w hotelu trwa obecnie remont?
13 lat wstecz  •  4 abonent 10 odpowiedzi
My wybraliśmy hotel na Koh Chang długo, potem mój mąż zobaczył na mapie sąsiednie wyspy, zainteresował się, wybrał Koh Mak, powiedz, może nie warto ryzykować? Był ktoś na Koh Mak, jedziemy sami z PTT na 5 dni.
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 7 odpowiedzi
Interesuje mnie, jak najlepiej zorganizować posiłki, zabrać ze sobą konserwy i płatki śniadaniowe lub je tam kupić. Czy ktoś może polecić dobry hotel.
13 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Na jakim piętrze są? Są pokoje bez okien. cyna
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Interesują mnie niedrogie hotele, ale chcę, żeby warunki życia były mniej więcej normalne.
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Nie znalazłem żadnych opinii na ten temat. Wygodne, nowe, łazienka w pokoju, terytorium? Dziękuję wszystkim, którzy odpowiadają)))
14 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Zainteresowany, czy są teraz meduzy i muszki?
14 lat wstecz  •  4 abonent 14 odpowiedzi
Chcę usłyszeć kompetentnych turystów w dwóch sprawach: Zalety i wady ks. Chang (różnica od Koh Samui (była)) i jaki hotel to CHANG PARK?
14 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Powiedz mi proszę, kto odpoczywał w tym hotelu, jak daleko jest główny budynek (nowy) od plaży.Ile to trwa?
14 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry! Powiedz mi, że jeśli zarezerwujesz bilet w styczniu, cena jest zazwyczaj niższa w tej chwili niż teraz. I doradzam w wyborze hoteli. Jaka jest różnica między poziomem hoteli między 3*, 4*, 5*. Chciałbym również wybrać hotel, aby plaża była blisko. Więcej bezpłatnych usług, z wyjątkiem sportu. Rozsądna cena dla dwóch osób. Możesz spojrzeć na kilka opcji i skoordynować w cenie, najlepiej link, aby zobaczyć opis, ponieważ. byliśmy tylko w Turcji, więc nie reprezentujemy zbyt wiele w Tajlandii.
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź