evapupsik я надеюсь успеете, печатают около 3 дней максимум, тут видела людей кому и быстрее напечатали, доставка по городам от до 3 дней, должны успеть...)
Відпишіть, будь ласка, коли отримаєте паспорт. Я подавала 14.06, статус такий саме як і у Вас, тільки від 12.07. З 04.07 вони були направлені на поліграфкомбінат.
прочитала коментарии и заметила что у большинства відправлено на персонізацію 11.07....
пожалуйста, у кого тоже такой срок пишите как у вас обстоят дела,что меняется?( нервы шалят, поездка горит
и также 11.07 відправлено на персон.
а на сайті який статус висвічує? Бо ми щось взагалі розчарувалися в отриманні документів...статус так і вистить відправлено до центру персоналізації 10.07. Подавали документи 09.06
сегодня утром появился статус: "Документ персоналізовано та відправлено до підрозділу міграційної служби 12.07.2017. Строк доставки - 1-3 робочих дні (у разі складних погодних умов - до 7 робочих днів)."
pink86moon Подача 13.06, разрешение 27.06, подпно на перс. 11.07.
Пока ожидание
Я подавала документы 10.06.,почему-то до сих пор "Документи прийнято 07.07..."
Начинаю переживать:(
2: natashynja85 Відгукніться хто має фото дітей вклеєних в закордонний паспорт старого зразка у вас є дата вклейки?
У мене дитина вклеєна. Дати вклейки нема, лише імя та дата народження. Планую отримувати візу на дитину в цей паспорт. дадуть?
Подавала 12.06. Дозвіл 22.06,а передано на персонізацію 11.07. Чекаю.
Хтось питав про дитячий паспорт. Ми подавали дочці 1.3 роки і мій. Статуси однакові.
allowed100
Відпишіть, будь ласка, коли отримаєте паспорт. Я подавала 14.06, статус такий саме як і у Вас, тільки від 12.07. З 04.07 вони були направлені на поліграфкомбінат.
Теоретически они так сказали, а вот на практике как -это тайна .
пожалуйста, у кого тоже такой срок пишите как у вас обстоят дела,что меняется?( нервы шалят, поездка горит
и также 11.07 відправлено на персон.
На сайте ДМС статусы меняют с опозданием дня на 2.
Вчера был статус, что 10.07. отправлено на персонализацию, а только что получили смс, что можно забирать (документы подавали 8.06.)