Pytania o AustriaKraje i miasta

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Austria
Planujemy pobyt na 3-4 noce. Z muzeami itp. jasny. Ale z transportem nie tak bardzo. Jakoś wcześniej nie było takiej potrzeby. Komu podobało się opowiadać!
5 lat wstecz  •  5 subskrybenci 9 odpowiedzi
1) Jeśli nie zapłacę za bagaż, ale zabiorę tylko bardzo mały plecak, czy mi to wystarczy? A może jeszcze lepiej dopłacić za normalny plecak (wyjazd na tydzień do Wiednia i Maby Milan) 2) Jak rozumiem taniej jest brać online, ale pytanie kiedy. Czy cena będzie teraz taka sama jak na kilka dni przed wylotem?
6 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Powiedz mi proszę, że jadąc z lotniska do Wiednia, chcemy skorzystać z S-7 na dworzec, potem 2 przystanki metrem (U) Czy muszę kupić dodatkowy bilet?
10 lat wstecz  •  3 abonent 1 odpowiedź
Powiedz mi, jak wypłacić pieniądze za rezerwację pokoju hotelowego?Czy można zapłacić za pokój w hotelu gotówką czy stricte kartą?Jeżeli wypłacią pieniądze z karty przy wyjeździe, to jak nastąpi przewalutowanie? pierwszy raz chcę zarezerwować hotel na własną rękę, więc jest tyle pytań!Przepraszam!!!
10 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Wyjazd we dwoje, rodzinne wakacje. zatrzymaj się w Wiedniu, opracuj trasy na każdy dzień w Austrii.
14 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Powiedz mi, czy wygodniej i taniej jest dostać się z Wiednia (lotniska) do Salzburga wczesnym rankiem autobusem lub pociągiem? Co jest tańsze, kup kartę wiedeńską lub kartę podróżną na kilka dni. Jest nas 5 osób, z czego dwie to 10-letnie dzieci. Z góry dziękuję
15 lat wstecz  •  5 subskrybenci 15 odpowiedzi
Wszystkie pytania
ZEA
już