Zainteresowanie miejscami, w których można spacerować samemu (tj. blisko cywilizacji, sklepów) oraz wycieczkami bez długiego pick-upa. Oczywiście pogoda, plaża i hotel 4-5*. Chodzi mi o to, co wybrać na ten okres: południe, zachód…? Dziękuję Ci.
7 osób wybiera się w podróż po wyspie Sri Lanka na 3 tygodnie jako dzikusy. Co byś doradził - wynająć samochód i jeździć po sobie lub skorzystać z lokalnego przewodnika w języku rosyjskim lub angielskim? Do Azji jedziemy po raz pierwszy. Podziel się swoim doświadczeniem. Dzięki.
Planujemy odbyć gorącą wycieczkę na Sri Lankę na początku marca z młodym mężczyzną. Z Ukrainy wychodzi w tej samej cenie co Egipt. Wycieczka potrwa 10-12 dni.
Jeśli spojrzę na pakiet Otpusk.com na SHL, wylot z Kijowa o 14:25 do Kolombo przylot o 5:25 następnego dnia, to ta noc jest już liczona? Pytanie brzmi, co może zaryzykować i spróbować zarezerwować sam lot i hotel. Jeśli sam, to będą dla ciebie setki pytań)) z góry dzięki
Mieszkaliśmy w hotelu latem 2014 roku. Było kilka niedociągnięć, ale ogólne wrażenie jest dobre. Chcemy tam znowu pojechać pod koniec sierpnia. Sam hotel nie nawiązał kontaktu, więc wycieczkę wykupiono w agencji. Ciekawe są opinie tych, którzy wypoczywali tam tego lata. Z góry dziękuję.
We wrześniu jadę z chłopakiem na Sri Lankę. Gdzie najlepiej się udać, aby uniknąć deszczu? Które wybrzeże lepiej być bliżej wszystkich wycieczek? Ile pieniędzy powinienem ze sobą zabrać?Idziemy „dzicy”.
Powiedz mi, Proszę. jeśli kupię bilet w zwykłych kasach i pojadę tam jako „dziki”, jakie miłe niespodzianki mi to przyniesie, proszę się podzielić. doświadczenie! Z góry dziękuję!
Proszę doradzić gdzie lepiej jechać w połowie sierpnia na Sri Lankę, Indie czy Tajlandię.Nie chciałbym spędzać wszystkich dwóch tygodni w hotelu z powodu deszczu.Z góry dziękuję
Dzień dobry wszystkim!Szukam kolegów podróżnych na taksówkę do Trincomalee, „ropucha” naciska, aby zapłacić 200 dolarów za dwie osoby. Przyjeżdżamy 7 lipca o 03.25 w Kolombo!
Ile kosztuje bilet lotniczy z Kijowa na Sri Lankę iz powrotem dla dwóch osób dorosłych i jednego dziecka w wieku 7 lat I w jakiej firmie lepiej kupić bilety. Dziękuję.
Na Sri Lankę chcemy pojechać z mężem w lutym, ale nie wiemy, ile może zaowocować wycieczka jako dzikusy przez 20 dni. Powiedz mi, kto odpoczywał, jakie są tam ceny i ile zakończyły się twoje wycieczki ??? Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ!!!