Pytania o AustriaWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Austria
Czy w hotelu jest sauna i basen, w którym można nosić stroje kąpielowe?
11 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
Tyrol Garni Vierjahreszeiten Andre Arnold Hotel Garni Alpenland Fruhstuckspension Glanzer Apart Gletscherblick Hotel Garni Fiegl Apart
11 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
Jedziemy lub lecimy do Austrii w maju dziecko będzie miało 1,5 roku, gdzie lepiej się poddać, żeby zarówno przyroda, jak i otoczenie były ciekawe, nie zatłoczone i żeby można było gotować w kuchni . A jaka jest pogoda w maju?
13 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
inaczej siedzę na Uralu V-20 w tym ciepłym kombinezonie, ale jak tam jest? na czym wszyscy jeżdżą? Czy można tam kupić normalny garnitur?
13 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
muszę z mężem przenocować od 6.01 do 7.01, może ktoś zna niedrogi pensjonat niedaleko dworca kolejowego w Salzburgu
13 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Chcę wieczorem napić się herbaty
13 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Czy to nadal 3 czy 4*? Centrum czy nie centrum?:) Czy w pokojach jest internet (darmowy) czy nie?
14 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy możesz mi powiedzieć, czy w Wiedniu są hotele z 2-pokojowymi apartamentami i jak się nazywają?
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Chcę zrozumieć - ile będą kosztować rodzinne wakacje w Państwa hotelu od 8 sierpnia do 15 sierpnia 2011 r., jeśli zarezerwujecie pokój teraz?
14 lat wstecz  •  1 abonent 2 odpowiedź
Proszę powiedzieć, do której szkoły narciarskiej należy zapisać dzieci w wieku 7-8 lat?
14 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
Odpoczywaliśmy przez dwa dni w Austria Classic Hotel Wien, który znajduje się na Pratorstrasse. Podali liczby, dokonali obliczeń zgodnie z oczekiwaniami i wyszli. Po 20 dniach otrzymaliśmy list z hotelu ze zdjęciami, że rzekomo zniszczyliśmy sofę żelazkiem i dołączamy fakturę na 1480 euro. Czy warto zapłacić ten rachunek, jeśli to nie nasza wina i nie mieliśmy nawet żelazka? Jakie są konsekwencje, jeśli nie zapłacimy?
14 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Idę po raz pierwszy pojeździć w ośrodku narciarskim w nieznanej firmie. W przypadku odzieży sportowej jest mniej lub bardziej przejrzyście (kombinezon narciarski + swetry, T-shirty, kozaki, jeansy, kurtka puchowa), ale co z chodzeniem wieczorem? sukienki, buty, buty? A może wystarczą dżinsy i T-shirty? czy co jest lepsze? Nie chcę przynosić garderoby, więc szukam najbardziej praktycznej opcji + uroda) To będzie moja pierwsza podróż. Bardzo ci dziękuje za pomoc!!!
15 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
ile kosztuje abonament
16 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
jak wybrać odpowiednie zakwaterowanie i gdzie mieszkać, aby zainwestować 2 tys.
16 lat wstecz  •  1 abonent 3 odpowiedź
W styczniu jedziemy do Austrii. Powiedz mi, czy warto zabrać ze sobą narty, czy lepiej wypożyczyć na miejscu?
16 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
Czy Schonblik 3* istnieje.Gdzie się znajduje?Jaka jest różnica?
16 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Wszystkie pytania
ZEA
już