Pytania o Nha TrangWycieczki

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Nha Trang
Powiedz mi, proszę, czy jest w Wietnamie dobre orchidarium, storczyki, które mogą zainteresować specjalistę, czy dobry ogród botaniczny, w końcu tropiki.
9 lat wstecz  •  5 subskrybenci 17 odpowiedzi
Opowiedz mi o wycieczkach. Po raz pierwszy w Wietnamie, gdzie najpierw pojechać, jaka jest cena? Co zobaczyć itp. Biorąc pod uwagę, że nie jesteśmy wielkimi fanami leżenia na plaży. Wycieczka przez 13 dni, z tych 13 dni jesteśmy gotowi przeznaczyć dwa dni na plażę, a resztę na wycieczki. Podaj mi ceny wycieczek, ceny żywności, najlepiej z przykładem) Z góry dziękuję
11 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Czy można wypożyczyć rower lub samochód z kierowcą, ile to kosztuje?
11 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
Powiedz mi, pzhl, ile kosztuje wycieczka z Na Trang do Ho Long? Jak długo musisz podróżować i czy możesz tam dotrzeć samodzielnie?
11 lat wstecz  •  3 abonent 8 odpowiedzi
proszę o dane kontaktowe lokalnych biur podróży. Chodźmy do vien dong
12 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
proszę podać numery telefonów lokalnych biur podróży, rosyjskojęzycznych lub rosyjskich, znalazłam tylko Katiuszę, właściciele to Wietnamczycy, którzy mieszkają w Rosji od wielu lat. A co z innymi? Najchętniej Rosjan chcę zadzwonić do takiej firmy z hotelu. Na Goa było bardzo wygodnie, od razu przyjechali, zaoferowali listę z cennikiem.
12 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Chciałbym zobaczyć ten cud na żywo, ale nigdzie nie czytałem o możliwych wycieczkach
W Nha Trang będziemy na 13 dni, gdzie warto jechać?Może na 2 dni.A co do lokalnych rosyjskojęzycznych biur podróży, czy warto się z nimi skontaktować, czy jest niewielka różnica w kosztach? W Indiach i Egipcie korzystali z usług lokalnych firm – różnica z Pegasusem jest znacząca
Jakie wycieczki z Nha Trang polecasz odwiedzić?
13 lat wstecz  •  4 abonent 11 odpowiedzi