Jesteśmy stałymi klientami.Chcielibyśmy zarezerwować u Państwa od 15-22 lutego 2-łóżko. numer Zainteresowany transferem Ukraina-Jałta (według Twojego SMSa) i wycieczką.
Najkorzystniejsze warunki zabieram grupę dzieci.Jesteśmy w sumie 16 osób na siedem dni,chcę zobaczyć więcej,ale też żyć w mniej lub bardziej przyzwoitych warunkach.Jeśli wiesz to powiedz mi!
Witam, powiedz mi, jakie były ceny w lipcu 2010 za Apartament jednopokojowy (kwadrat 12m2)? Planuję przyjechać na odpoczynek samotnie latem przyszłego roku i chciałbym poznać koszty. Jakie biuro podróży najlepiej zarezerwować? Czy można zapłacić przelewem 100%? Swietłana, Orel, Rosja
14 lat wstecz
•
3 abonent 2 odpowiedźJest odpowiedź od hotelarza
Chcielibyśmy rezerwować pokoje bezpośrednio w hotelu, internet daje głównie kontakty firm pośredniczących. Na stronie hotelu znajduje się telefon komórkowy, co budzi pewne obawy. Kto zarezerwował bezpośrednio - podziel się swoim doświadczeniem. Dzięki
Wiem, że grupy z Rostowa nad Donem odpoczywały w minihotelu Stary Gorod i były bardzo chwalone. Nie mogę znaleźć organizatora wycieczek, z którym mógłbym skontaktować się w sprawie wycieczki, która nie jest „dzika” i nie jest samotna...
Powiedz mi, kto już wyjechał na wakacje z pomocą krymskiego biura podróży Turion, czy jest to wiarygodne i czy przelewanie pieniędzy (zaliczka) nie jest przerażające. Jeśli możesz szybko odpowiedzieć, w przeciwnym razie chcę zarezerwować pokój w Czekoladowym Hotelu (bardzo mi się podobał), ale trochę się boję. Z góry dziękuję.