Pytania o Movenpick Resort Antalya Tekirova 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
102 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
W 2015 roku była świetna ekipa, dzieci podążały za nimi, szczególnie na mini dyskotece. Ale w tym roku wiem, że ta drużyna nie pojechała na Euphorię.
8 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Dzień dobry! Podróżujemy we dwoje (aktywni, ale już nie młodzi). Wybór między hotelami: Euphoria Tekirova 10 dni 113 tys., Limak Limra Kirish 9 dni 112 tys. (nocleg po drugiej stronie ulicy w Parkroom). Mieszkaliśmy w Limre w zeszłym roku i bardzo nam się podobało. Jeśli wybierzemy Euphorię, czy nie będziemy rozczarowani? Czy to naprawdę Limra? Dzięki!
10 lat wstecz  •  8 subskrybenci 11 odpowiedzi
rodzice mają srebrne wesele, wysyłamy ich na wakacje, były wątpliwości co do hotelu, kto to pisał?dzięki!
10 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Wyjeżdżamy na wakacje z 10 miesięcznym dzieckiem. Zabieramy owsiankę i mieszankę z domu. Ale słoiki z puree warzywnym, twarogiem, ma sens przeciąganie, czy można zjeść menu dla dzieci w restauracji? Jakie to dziecinne? Jakie jedzenie dla niemowląt można kupić w mieście? Dziękuję za odpowiedź...
11 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Dobry dzień! Doświadczeni turyści, powiedz mi, proszę! Wycieczka z Doniecka na 14 nocy od 28.05.14 (2 osoby dorosłe + 2 dzieci (5 i 10 lat) jest oferowana przy wczesnej rezerwacji za 4898 USD. Agencja nie poleca kupowania jej teraz, ponieważ „w maju koszt będzie być taki sam lub mniej, a w stopie zwykle się to nie zdarza” (cytat). Jaka jest twoja opinia, eksperci? Dziękuję!
11 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Podróżujemy z małym dzieckiem. Byłem już w maju i z doświadczenia wiem, że będę musiał coś wyprać i gdzie wysuszyć, jeśli w pokojach klubowych nie ma balkonów ???
11 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już