Kupiłem wycieczkę do Sharm 23 lutego. Dwa dni temu przeglądałem wycieczki i na stronie internetowej wskazano, że czas wyjazdu z Kijowa to 2:55, a powrót o 8 rano. Jesteśmy z tego więcej niż zadowoleni. Wczoraj pojechałem do biura podróży, a godzina wyjazdu jest już inna, z 2:55 przenieśli ją na 13:30. Zaproponowali, że zapłaci dodatkowe 75 USD za lot o 2:55. Nie zgodziłem się. Kupiłem to tak, jak jest. Ale potem zacząłem czytać recenzje o Anex Tour (nigdy wcześniej nie korzystaliśmy z ich usług, zawsze trafialiśmy na Join Up i TPG - wszystko było w porządku). A w recenzjach absolutnie wszyscy piszą, że Anex kradnie dni, nawet tym, którzy zapłacili dodatkowo za wczesny lot tam i późny powrót. Moje pytanie brzmi: jak prawdopodobne jest, że wystartujemy nawet później niż 13:30 (jeśli przełożą się na 2:55, to dobrze, nie mam nic przeciwko temu). A czy to możliwe, że lot powrotny nie będzie o 8 rano, ale generalnie w nocy? To jest jeszcze wcześniej? Może ktoś stanął w takiej sytuacji? Jakie były twoje transfery?
5 lat wstecz
•
25 subskrybenci 63 odpowiedź