Pytania o Continental Garden Reef Resort 5*Wycieczki

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
103 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Przylatujemy do Egiptu 6 września, chciałbym wiedzieć w jakie dni można wybrać się na wycieczkę do Jerozolimy? Jaki jest koszt dla dwojga?
10 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Gdzie mogę kupić wycieczkę do Ziemi Świętej taniej niż u przewodnika hotelowego?
11 lat wstecz  •  8 subskrybenci 8 odpowiedzi
Idę wspiąć się na Górę Mojżesza, wiem, że będzie w nocy, jak ciepło mam się ubrać? kurtka i czapka?
13 lat wstecz  •  8 subskrybenci 12 odpowiedzi
Rozumiem, że temperatura jest inna niż w Egipcie. Jak ciepło się ubrać? Odwiedzać święte miejsca? Czy mężczyźni muszą nakrywać głowy? Kobiety w spodniach nie są dozwolone? czy masz spódnice do wynajęcia?
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Proszę powiedzieć, jak bezpieczne są wycieczki z lokalnymi przewodnikami (np. Brotsers safari lub Marwan Tours). Według informacji od znajomych podczas wycieczek z agencji, konwoje z policją zapewniają ochronę autobusom. A co z wycieczkami z mieszkańcami? Jakimi autobusami jeżdżą (Conder, czy jest toaleta?)? Jak wygląda obecna sytuacja w Kairze?
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 8 odpowiedzi
Proszę powiedz mi, że ktoś pojechał do Izraela autobusem z hotelu? Czy mogę kupić wycieczki w arabskich biurach podróży?
15 lat wstecz  •  8 subskrybenci 17 odpowiedzi
Dzień dobry wszystkim, 20.05.2010 zebranym w tym hotelu, nawet złe recenzje nie mogły oderwać oczu od rafy tego Opla....Chcemy tam pojechać... Czy na terenie hotelu jest nurkowanie lub gdzie to jest i co jest ogólnie dostępne w promieniu hotelu i ile kosztują inne rozrywki, co mogę kupić na prezenty i gdzie kupić? Dziękuję Ci
15 lat wstecz  •  8 subskrybenci 8 odpowiedzi
Wszystkie pytania
ZEA
już