Pytania o Continental Garden Reef Resort 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
103 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Dostaliśmy listę 5 hoteli do wyboru, czytam recenzje już trzeci dzień i nadal nie mogę się zdecydować, pomóż, jedziemy pierwszy raz. 1. Plaża Continental Plaza 5* 2. Ośrodek Continental Garden Reef 5* 3. Plac Regencyjny 5* 4. Rehana SSH 4* 5. Klub Rafa 4* Z góry dziękuję.
12 lat wstecz  •  9 subskrybenci 16 odpowiedzi
co zapewnia hotel?
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Naprawdę nie chce mi się wchodzić do pokoju ze złym widokiem, a zwłaszcza na pierwsze piętro. Jak zdobyć normalny pokój na drugim piętrze? Jak dużo zapłaciłeś? Sądząc po recenzjach 20 j.m. Recepcja nic nie robi :(
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
teraz stoimy przed wyborem tego hotelu, czytamy opinie o jego pięknej rafie i chcemy go zobaczyć na własne oczy, byliśmy już w Egipcie 3 razy w uroku, ale tutaj są takie okropne recenzje o jedzeniu, jest to naprawdę takie złe? Generalnie nie jesteśmy wybrednymi konsumentami!
13 lat wstecz  •  7 subskrybenci 35 odpowiedzi
Jedziemy 15 września. Czy na wieczór muszę zabrać ze sobą swetry rozpinane (bo z domu polecimy w kurtkach)? jak się sprawy mają z latającymi owadami - wszyscy boją się wściekłych i głodnych komarów? Czy musisz zabrać ze sobą fumigator? Kolejne pytanie: opis hotelu mówi, że wejście jest tylko z pontonu, czyli. od razu zanurkujesz w głębiny, ale nie będziesz w stanie pływać przy brzegu?
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
Proszę o wyjaśnienie, ile recenzji i zdjęć recenzowałem, ale nie rozumiem, jak CO WCHODZI DO MORZA? wzdłuż wybrzeża nie ma absolutnie żadnego piasku, tylko korale, tylko ponton? Jaki jest zejście na brzeg (jaką windą?) i czy można chodzić, jak długo :) trwa zejście?? Jaka jest długość pontonu? Wyjeżdżam pod koniec października z dzieckiem, więc interesuje mnie też plac zabaw/animacja, co tam jest?
13 lat wstecz  •  3 abonent 5 odpowiedzi
wybieramy niezbyt drogie wakacje w pierwszej piątce na trzy, patrzymy na te hotele według budżetu, porównujemy długość pontonu, jaka jest rafa? Czy pokoje są duże? Czy jest coś poza hotelem? Może ktoś był w nich7
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 7 odpowiedzi
Na przykład: http://my.turpravda.com/Allex17/ http://my.turpravda.com/Pan111/
14 lat wstecz  •  8 subskrybenci 35 odpowiedzi
Wiele osób pisze, że wieczorami jest nudno, proszę o dobry hotel dla młodych ludzi, no cóż, chciałbym nurkować. Podobno nie będzie z tym żadnych problemów... Bardzo dziękuję!
14 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Kilka razy podróżowałem do Egiptu. W większości hoteli odzież w stylu „sportowo-rekreacyjna” była odpowiednia o każdej porze dnia. Ten hotel jest pozycjonowany jako klasa VIP (jak napisał Pegasus). Czy to nie oznacza, że ​​„wieczorowe stroje” mogą być potrzebne do udziału w kolacji?
15 lat wstecz  •  8 subskrybenci 10 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już