Pytania o Sentido Mamlouk Palace Resort 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
126 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Dzień dobry. Planuję wakacje w Państwa hotelu z pięcioosobową rodziną. Pytanie 1. jak daleko jest hotel od centrum Hurghady 2. Ile kosztuje taksówka do centrum Hurghady. Z góry dzięki za odpowiedź
8 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry . Powiedz mi, że mogę zabrać czajnik do pokoju w hotelu
10 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Nasze roczne dziecko nadal nie chodzi do nocnika, no cóż, do żadnego (w skrócie jeszcze w pieluchach. Na plażę w pieluszce to perwersja w upale nad dzieckiem. majtki. Ogólnie , pytanie brzmi: czy zrobią "kałużę" na terenie? Albo na przykład tuż obok budynku lub jakiegoś baru.? Mówię o "łąkach" Co robić? A kto miał podobne sytuacje?
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 11 odpowiedzi
3 sierpnia. Lecimy tu po raz pierwszy iz dziećmi. 10 lat i 1 rok. Kto dokładnie tu był, powiedz mi, co jest POTRZEBNE dla dziecka. Skąd wziąć wodę pitną (rozcieńczyć owsiankę i mieszankę). Komu płaci się przy wyborze pokoju (chcemy centralny budynek z normalnym widokiem) Wycieczka all inclusive, ale ile należy dać, aby sumiennie serwować i komu napiwki, a komu czekoladki =)) Czego unikać zatrucie i co jest lepsze w ogóle nie jeść? Gdzie taniej kupić wycieczki? JESZCZE JEDNO PYTANIE! paszport dopiero po wymianie nie ma 3 miesiecy ważności CZY MNIE W OGÓLE WOLNO TAM ??? Z góry dziękuję wszystkim.
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 9 odpowiedzi
Dzień dobry! Do Sunrise Mamlouk Palace Resort chcemy wybrać się na tydzień w drugiej połowie lutego. Znajomi polecili nam ten hotel. Ale odpoczywali w nim w październiku. Chcemy podróżować z 3 letnim dzieckiem. Napiszcie proszę kto odpoczywał w tym hotelu w okresie styczeń-luty-marzec, jaka była pogoda, temperatura wody w morzu, basenie iw powietrzu, czy są jakieś warunki do wypoczynku z dzieckiem? Dzięki.
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
witam wczasowiczów w Mameluku. Jedziemy tam 7 września, powiedz mi, gdzie mam poprosić o pokój, aby był z dala od hałaśliwej nocnej imprezy, czy jest cicho w nocy?
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Powiedz, który z tych hoteli lepiej wybrać się z dziećmi (10 i 14 lat)? Wiem, że mieszkając w jednym hotelu można korzystać z infrastruktury innego. Czy są jakieś „pułapki”, o których trzeba wiedzieć ?
14 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już