Proszę doradzić jak się ubrać o tej porze roku?Jaka jest tam pogoda?Co zabrać ze sobą?Czy powinienem zabrać krem / krem z filtrem?Co mogę tam kupić do domu?Będę wdzięczny za wszelkie porady i szczegółowy opis.za radę.Dziękuję wszystkim :)
powiedz mi, proszę, jaki hotel możesz polecić w vorodero dobrą czwórkę, czystą, z ciepłą wodą i dobrą animacją i dyskoteką, dla rekreacji dla młodzieży e-mail Tomchik79@mail.ru
Chłopaki wyczytali, że napięcie wynosi 110, czy trzeba wziąć przetwornicę? telefony, aparaty będą ładowane? A czy wziąłeś coś z komarów? Ato w agencji podpisało coś na temat malarii, kazali brać pshikalki, czy w ogóle są tam komary?
W kwietniu odpoczniemy na Kubie, powiedz mi dobry hotel na wakacje z 5-letnim dzieckiem. Chcieli pojechać do Melia Americas, ale mówią, że nie mogą tam jechać z dziećmi.
Biuro podróży nie otrzymało sensownych informacji. Czy możesz nam powiedzieć coś jeszcze o Kubie. Idę tam po raz pierwszy. Nagle, jakie niuanse należy wziąć pod uwagę.
olga_n_fisun, witaj! Jestem wdzięczny, że odpowiedziałeś mi o wycieczce do Varadero. Doskonała cena. Powiedz mi proszę, gdzie i jak znaleźć podobną wycieczkę w Internecie lub gdzie i jakich biletów szukać? Chciałbym podobną cenę. Z góry dziękuję. Natalia.
Chciałbym wybrać niedrogi hotel 3*-4*, ale przyzwoity. Cena = jakość. Kto był, radzę! Rezerwacja nastąpi w połowie lutego, wyjazd na początku lutego. Z góry dziękuję.