Powiedz mi, mam encefalopolimieloneuropatię i niedowład NK, czy masz do czynienia z takim problemem..? Ile to będzie kosztowało, kiedy mogę przyjechać i gdzie mogę dostać bilet..?
Chcemy iść do sanatorium w sierpniu dwoje dorosłych i dwoje dzieci 10 lat i 2 lata, dziecko ma paraparezy kończyn dolnych u osób starszych - skolioza dorośli nie potrzebują leczenia czy istnieje możliwość wykupienia voucherów na tych warunkach i oblicz koszt w rublach lub euro za 14-21 dni dzięki
Ile będzie kosztował bilet w sierpniu 2012 na 14-21 dni, dla dziecka niepełnosprawnego 5 lat i jego matki, dziecka z porażeniem mózgowym, mieszkamy w Rosji, potrzebujemy najtańszego pokoju
powiedz mi ile będzie kosztował bilet dla 2 osób dorosłych bez leczenia i dziecka od 3 lat leczenia ... a oni leczą problemy aparatu przedsionkowego w sanatorium?
Ciężki kaszel od 1,5 roku Traktowany jak przeziębienie. Jako alergia (ketatifen, parlazin, berodual, flexatide, salbutamol) - pomaga przez 2-3 tygodnie i znowu. Migdałki usunięto w grudniu 2010 roku. [email protected]
Witam, Piszę do Ciebie z Tbilisi w Gruzji. Jestem mamą pacjentki: Lasha Mikava - Data urodzenia: 25.05.1997 Zalecono nam kurs rehabilitacyjny (24 dni) w Państwa sanatorium. Był operowany we wrześniu 2010 roku w Erewaniu - Rozszerzenie Osteotomii N-3 Kości Udowych oraz Mocowanie płytkami metalowymi. Proszę wysłać e-mailem. mail - Umowa i faktura (w USD) z danymi bankowymi. W razie potrzeby wyślę epikryzję. Czekać na odpowiedź. Z góry dziękuję. Z poważaniem, Tia Nemsveridze
Dziewczynka ma 8 lat. Chodzi na palcach. W Charkowie w Instytucie Ortopedii zalecono zastrzyki z botoksu. Czy w Twoim sanatorium jest możliwe leczenie? jaki jest koszt dla obywateli Rosji?