Pytania o Kyivska Russ Resort Medical & Spa 4*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
312 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Ukraina
Jestem stałym klientem Super-dial, według strony Rusi Kijowskiej, junior suite ulepszony "A" jest oznaczony jako jednopokojowy z balkonem.Przedstawiciel hotelu napisał do mnie e-mailem, że będzie pokój tej kategorii bez balkonu!!!!!! na poddaszu(((( no zobaczmy jak ta historia sie zakonczy :) A czy w pokoju jest czajnik?
10 lat wstecz  •  4 abonent 9 odpowiedzi Jest odpowiedź od hotelarza
W recenzjach widzę tylko opisaną resztę, ale bardzo interesuje mnie leczenie (chcę wysłać ojcu). Dlatego Słyszałem, że Schodnica słynie z wód, których jednym z efektów jest obniżenie poziomu cholesterolu (ma nadciśnienie). Powiedz nam, kto był zainteresowany leczeniem sanatoryjnym, aby był to pełny kompleks, a nie tylko uzdrowisko/woda. A jeśli w tym hotelu jest baza medyczna, czy jest ona wliczona w cenę zabiegów medycznych, czy trzeba za nie dodatkowo płacić?
11 lat wstecz  •  4 abonent 2 odpowiedź Jest odpowiedź od hotelarza
jesteśmy trzema osobami i dzieckiem w wieku 5 lat we wrześniu, czy to możliwe i ile to będzie kosztować?
12 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź Jest odpowiedź od hotelarza
Wszystkie pytania
Ukraina
Arabat strzałka Berdiańsk Boryspol Charków Chmilnik Czernihów Dniepr Donieck Gribówka Kamieniec Podolski Kijów Kirillovka Koblevo Lazur Lwów Mirgorod Morszyn Odessa Primorsk Satanow Schodnica Siergiejewka Skadowsk Światogorsk Szack Truskawiec Uman Zatoka Żelazny port
już
ZEA
już