Pytania o Starlight Resort Hotel 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
77 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
Przeczytałam w katalogu, że istnieje dodatkowa koncepcja dla osób mieszkających w głównym budynku w pokojach standardowych (hotel taurus vien). Chciałbym zapytać tych, którzy w tym roku odpoczywali w Starlight: co to obejmuje i czy w ogóle jest?
13 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Jaka jest koncepcja pokoju w bungalowie?
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Czy są bransoletki i czy będą w czerwcu?
13 lat wstecz  •  8 subskrybenci 11 odpowiedzi
Kupiliśmy pokoje w bungalowach, co jest dla nas darmowe? Czy wszystkie baseny są dostępne? Odżywianie? Rozrywka?
14 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
Proszę mi powiedzieć, przeczytałem, że w pokojach tego hotelu obowiązuje zakaz palenia. To prawda? Czy na terenie hotelu nie wolno nigdzie palić?
14 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Jedziemy na wakacje do tego hotelu z 3 dziećmi. Czytałem opinie, że miniklub w hotelu jest płatny, nie ma placu zabaw, ale hotel Sunrise ma to wszystko, z czym jest wspólny obszar, ale po prostu zajść daleko. Jak daleko to jest? W metrach, km, minutach, godzinach ... Przynajmniej w przybliżeniu ... samo pojęcie "daleko" jest inne dla każdego..
14 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Zdałem sobie sprawę, że morze jest wciąż zimne. Ale mój syn chce pływać, a nawet ze zjeżdżalni
14 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Powiedz mi, jak tam hotel dla pary 50 i 60 lat na koniec maja jedziemy? Czy to prawda, że ​​nie ma animacji? I ogólnie, powiedz mi, w przeciwnym razie wszystkie recenzje nie są zbyt dobre, ale wkrótce będziesz musiał odejść i tak naprawdę nie chcesz się zmieniać.
15 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Proszę powiedz mi, mamy bungalow, jak i za ile możesz zostać w głównym budynku?
15 lat wstecz  •  7 subskrybenci 6 odpowiedzi
Wszystkie pytania
ZEA
już