Którą plażę wybrać w pobliżu hotelu? Co robić wieczorem, gdzie iść, co zobaczyć? Jakie wycieczki na morze? To nie pierwszy raz w Turcji, ale w Marmaris jeszcze nie byłem. Tak i postanowiłam pojechać spontanicznie, majowe wakacje są długie.
Powiedz mi, czy można pojechać do Turcji na wakacje na plaży w Marmaris, Fethiye w pierwszej połowie października? Pytanie do tych, którzy BYLI o tej porze roku.
Patrzyłem na pogodę przez 10 dni i byłem przerażony, trochę deszczu i burz! Czy rzeczywiście tak jest w tej chwili? Nie chcę spędzać całego urlopu w hotelach.
Witam. Miałem kupić wycieczkę do Icmeler od 20.06, ale przeczytałem, że morze jest nadal zimne. Potrzebujesz pilnej pomocy Czy ty umiesz pływać? jak ciepła jest woda? A może nie warto jechać w tym czasie?
Podziel się kto był w Marmaris w maju, planuję tam pojechać od 10 maja, jaka pogoda, jak morze, czy można pływać? co powiesz na życie nocne, czy ulica barowa jest w pełni sprawna.Dziękuję bardzo!
Cześć wszystkim! Kto był w Marmaris na przełomie kwietnia i maja?! Jaka jest pogoda, czy można pływać w morzu, czy nadal jest zimno? kluby działają na ulicy barowej?
Moja żona i ja planujemy wyjazd na tydzień po 20 maja. Dla mnie temperatura wody i pogoda nie mają większego znaczenia, ale dla mojej żony ma to duże znaczenie.Dziękuję.