Pytania o Grand Yazici Club Turban hv1Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
53 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
Latamy na początku września z dzieckiem 2 lata. Kto odpoczywał w tym hotelu z małymi dziećmi, proszę powiedz mi jakie są Twoje wrażenia na temat reszty. Zainteresowanie: 1. menu dla dzieci (czy są płatki zbożowe, zupy itp.); 2. animacja, 3. jakość pomieszczeń (czystość, meble, hydraulika, klimatyzacja); plaża (wejście do morza). Może ktoś miał dwupokojowy apartament? Jeśli tak, to interesuje Cię, czy klimatyzator działał w pomieszczeniu bez okna.
9 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Chcę zadać pytanie, czy są wyjątki od all inclusive, snack bar, inna cola fanta w cenie lub za opłatą? Byliśmy akurat w Bodrum wszystko na terenie z wyjątkiem importowanego alkoholu jest w cenie czyli gratis.Z góry dziękujemy.
13 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Powiedz mi więcej, czy ktoś zabrał tam wózki dziecięce? Czytałem na innym forum, że wynajem kosztuje 50 Baku na dowolny okres, ale nie zawsze tam są, bo. w hotelu jest dużo dzieci. Czy to naprawdę prawda? A jakie są ogólnie wózki (stan itp.)?
13 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Ponieważ jedziemy z dzieckiem pod koniec maja i jest duże prawdopodobieństwo, że woda w basenach zewnętrznych i w morzu nadal będzie chłodna, będzie można skorzystać z basenu krytego. Dzięki.
14 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Często odpoczywamy w Egipcie (hotele 5*) i zawsze korzystaliśmy z sejfu za darmo, czy to w pokoju, czy w recepcji (depozyt).Jak rozumieć, że sejf w pokoju jest płatny?Ile to taka przyjemność koszt?Czy mogę odmówić?Czy w recepcji jest sejf?
14 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Dzień dobry! Powiedz mi, proszę, ile zjeżdżalni jest na terenie hotelu i czy są baseny dla dzieci i ile. Czy jest mini klub dla dzieci i plac zabaw. Z góry dziękuję za odpowiedź. Z UV. Ludmiła
14 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Wyślij odpowiedź e-mailem. adres
16 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już