Pytania o KusadasiMiejsca i rozrywka

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Kusadasi
Jak się skontaktować z CAGRI powiedz mi!
11 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Jak mogę się skontaktować z SAGRI=Charry ?Powiedz mi
11 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Cześć! Zrobiliśmy tanie loty do Izmiru. Mamy z nami 6-latka. Wakacyjne rdzenie w tym rejonie Turcji, proszę mi powiedzieć, czy warto osiedlać się w Kusadasi w celu wyważonej i wygodnej rozrywki z dzieckiem, a jeśli tak, to gdzie dokładnie (dzielnica, wieś, plaża...) ?
12 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
W hotelu, w którym byliśmy w tamtym roku, na każdym obiedzie było mięso z grilla albo kurczaka albo indyka.ale w wystarczającej ilości każdego dnia.a czy jest tu gozleme?
12 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Czy w tym hotelu jest dużo osób rosyjskojęzycznych?
12 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Czy w tym hotelu jest dyskoteka?
12 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Bilety zostały odebrane 7 września.
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
czy mógłbyś napisać bardziej szczegółowo, jak się karmiłeś? Jakie było jedzenie? Czy plaża i wejście do wody są całkowicie piaszczyste, czy są kamienie? Gdzie są najlepsze pokoje hotelowe? Czy to daleko od lotniska? Czy jest sklep, w którym można kupić wodę i apteka? Suszarka do włosów w pokoju? Nie masz mini lodówki? Może pamiętaj o innych ważnych drobiazgach, będziemy wdzięczni! Jadę tam z dzieckiem, więc te chwile ekscytują.
15 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Dla mnie to pytanie jest nadal aktualne, a mianowicie, kto po wizycie w parku wodnym Adaland w Kusadasi pływał tam po występie z delfinami? Jak idzie ta sesja? Czy muszę rezerwować z wyprzedzeniem i czy w ogóle warto? No do kupy :) - czy ktoś pływał z rybami oceanicznymi w tym aquaparku? Podziel się wrażeniami, proszę.
16 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź