Pytania o Limak Limra Hotel & Resort 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
99 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
Dzień dobry wszystkim. Decyzję trzeba podjąć bardzo szybko, więc nie ma czasu na monitorowanie i badanie opinii wszystkich hoteli. Bardzo liczę na twoją pomoc. Podróżujemy z dziećmi w wieku 2 i 8 lat. Miasto wyjazdu Chelyab, Jekaterynburg, Ufa. Budżet 80-90 tr. 7 nocy. Wymagania doskonałego jedzenia, dużego terytorium i rozrywki dla dzieci. Region nie jest ważny. W zeszłym roku wybraliśmy się do Maritim Pine, byliśmy zachwyceni, ale w tym roku nie mieścimy się w tym budżecie. Pomóż mi wybrać z listy lub zasugeruj więcej opcji. Limak Limra Hotel & Resort (byli w nim w 2014 roku - normalnie, ale nie entuzjastycznie) Belek Beach Resort Mirada del Mar Ośrodek Belconti
7 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Czy przy wejściu do wejścia na dole znajdują się kamienie, o które można tłuc nogami? Czy tylko kamyki?
12 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Do hotelu jedziemy w czerwcu.
12 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Czy to prawda, że ​​do morza trzeba iść w gumowych butach, bo jeżowców jest dużo?
12 lat wstecz  •  8 subskrybenci 11 odpowiedzi
kto niedawno odpoczywał w Turcji, pomoc radą, jaka jest pogoda od 10 października?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
W domku lub w głównym budynku i chcesz mieć widok na morze?! A jak wejść do morza?
14 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Czytam recenzje, głowa mi się kręci, 17 września wylatujemy na odpoczynek. Czy Limre naprawdę jest takie złe? Nie mam już nastroju na odpoczynek.Oczywiście za wszystko już zapłacono, nie ma odwrotu.
15 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
Proszę powiedz mi, że pokoje mają szampon i żel pod prysznic.
15 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już