Pytania o Ambiente Hotel 4*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
32 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
Jak sobie z nim radzić w niezrozumiałych sytuacjach?
9 lat wstecz  •  7 subskrybenci 16 odpowiedzi
Miesiąc temu na tej stronie poinformowano mnie o hotelu Ambiente 4*. Przeczytałem recenzje i zarezerwowałem wycieczkę z wyprzedzeniem na wrzesień. Teraz, na szczęście, pisane są tylko złe recenzje o tym hotelu. Może ktoś był ostatnio w tym hotelu, proszę o obiektywną ocenę. Ważne jedzenie, pokoje i morze.
15 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Chcielibyśmy odwiedzić ten hotel. Interesują nas następujące pytania. Ręczniki plażowe - opłata czy kaucja? Czy minibar jest wypełniony wodą? Czy w pokoju jest sejf? Jak się masz w tym roku z animacją? Odżywianie? Dzięki
15 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Dzień dobry!Będę bardzo wdzięczny jeśli odpowiesz na kilka pytań.Jedziemy gdzieś z rodziną po raz pierwszy odpoczywać, szczególnie za granicą.Jesteśmy,jestem mężem a nasza córka ma 5 lat.Bóle głowy o to jak zjemy, jak lot, jak już na miejscu dostaniemy się do hotelu.Przede wszystkim oczywiście martwię się, jak moja córka to wszystko zniesie?Czy reklimatyzacja ma wpływ i czy w ogóle jest ?w słońcu i pływać.Dziękuję
15 lat wstecz  •  8 subskrybenci 12 odpowiedzi
Organizator wycieczki proponuje mi zarezerwowanie wycieczki na dwa tygodnie dla dwóch osób w Ambient za 53 000 rubli. na początku września. Czy to dobra oferta, a jak wygląda hotel?
15 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już