od 27.08.2012 odpoczniemy w Belek. Chciałbym wynająć samochód. Ale czy wątpimy, że warto? Czy są jakieś trudności z rejestracją samochodu i jego dostawą. Powiedzieć!
Podziel się wrażeniami z wycieczek „Wodospady Antalyi” (nie mylić ze zwiedzaniem Antalyi) i wycieczki do Zielonego Kanionu. Oferują je Turtess (ale prawdopodobnie także inni operatorzy). Czy warto je brać? Dzięki!
Witam, odpocznę w Crystal Paraiso Verde Resort & Spa, powiedz mi, czy w pobliżu tego hotelu można kupić niedrogie i wysokiej jakości wycieczki? Z góry dziękuję.
Eto chto to uzhasnoe mi zakluchili soglashenie soglasno kotoromu dolzhni bili oplatit 3000 lalka. dengi otpravili 20 dnei nazad a oni ih yakobi ne vidyat hotya swift est zvonu tolko obecshaiut raobratsya Denis voobzhe napisal k nemu ne obrazshatsya. im plevat na ih reputaciu i nas vseh, budu pisat v policiu etot bank garanti i posolstvo, zhivu v kazachstane uzhe v 16 kompani napisala ob etom sluchae budu dalshe pisat
Do Troi chcemy pojechać na własną rękę (nasz hotel znajduje się 200 metrów od tego aquaparku). Powiedz mi, o której godzinie lepiej iść, mówią, że rano jest dużo ludzi. Jaka jest opłata za ubezpieczenie?
Do Troi chcemy pojechać na własną rękę (nasz hotel znajduje się 200 metrów od tego aquaparku). Powiedz mi, o której godzinie lepiej iść, mówią, że rano jest dużo ludzi. Jaka jest opłata za ubezpieczenie?
Witam. Do Atlantis lecimy we wrześniu 2011. Nie chcę przepłacać organizatorowi wycieczek za wycieczki. Czy można kupić wycieczki gdzieś w Belek? No i jeśli kto kupił jako jakość, ceny? Z góry dziękuję!!!
Proszę mi powiedzieć, jak dostać się do Parku Narodowego Kanionu Koprulu z obszaru kurortu Belek, na przykład z hotelu Cesars Temple Belek. Czy organizatorzy wycieczek organizują wycieczki lub czy mogę się tam dostać taksówką i ile kosztuje wejście? Dzięki