Chcę jechać od 8 do 18 maja. Jak jedzenie o tej porze roku? Czy to prawda, że w CAESAR TEMPLE w ogóle nie ma mięsa? Czy będą świeżo wyciskane soki? Jak działają restauracje w hotelu w systemie ala carte?
powiedz mi kto może, gdzie mogę znaleźć nagranie lub nazwę zespołu, który wystąpił w hotelu we wrześniu październik 2010, są zespoły mieszane, ludzie przychodzili i wyjeżdżali, ale kręgosłup jest ten sam i choreograf ten sam, Lena czy Ola Nie pamiętam jej imienia. naprawdę potrzebne. A może masz kontakty?
Czy ktoś podróżował do Turcji konno? chcesz iść do łaźni tureckiej? czy można pojechać do hotelu, czy lepiej gdzie się udać w inne miejsce, jakie wycieczki warto wybrać?
Dobry wieczór! Jedziemy do tego hotelu 24.07.Jak tam anamacja, jedzenie, morze?Przeczytałam opinie na [email protected] i byłam bardzo zdenerwowana. Podróżujemy z 14-letnim dzieckiem, czy będzie się tam nudzić?
Zainteresowany Ala Carte nasz touroperator mówi, że napoje są płatne.... tam jak wszędzie są płatne drinki, ale czy jest karta win czy co? Z góry dziękuję!