Pytania o Swandor Hotels & Resort Topkapi Palace 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
70 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
Wyjeżdżam za miesiąc i potrzebuję pilnej odpowiedzi. Podróżuję z dzieckiem w wieku 11 lat i przyjacielem.Czy powinienem wziąć szampon, mydło, żelazko itp.?
11 lat wstecz  •  9 subskrybenci 8 odpowiedzi
jedziemy 15 października do tego hotelu 2 osoby dorosłe i dziecko 4 lata
12 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Może w tej cenie coś ciekawszego?
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 7 odpowiedzi
Jaka jest usługa wakacyjna z tak małymi dziećmi?
13 lat wstecz  •  2 abonent 9 odpowiedzi
Początkowo wykupiliśmy wycieczkę dla 2 osób dorosłych i 2 dzieci od 08.07.2010 do Belek „Limak Atlantis” na 14 dni, ale 2 dni przed wyjazdem dowiedzieliśmy się, że kanał tam pękł, więc wybraliśmy „Pałac Topkapi” od 14.07.2010. Ponieważ odpoczywaliśmy już w Atlantis, biuro podróży ostrzegło nas, że hotel Topkapi jest prostszy. Chcę wiedzieć, czy to prawda, że ​​pokoje są małe, sejf nie jest elektroniczny, czy za importowany alkohol trzeba płacić? Nie wiem o innych drinkach, ale nie zapłaciłem za martini w Atlantis. Chcę zabrać ze sobą Macbooka 15,5" - czy zmieści się w sejfie? Czy jest usługa taka jak prasowanie dwóch rzeczy na osobę dziennie - bezpłatnie (tylko napiwki)? Czy w menu na lunch są zupy? Czy jest plac zabaw na plaży, czy można pozostawić włączony klimatyzator, gdy nikogo nie ma w pokoju?
14 lat wstecz  •  7 subskrybenci 10 odpowiedzi
wycieczka dla 2 osób dorosłych i dziecka 2,5 roku przez 7 i 14 dni, około września, wyjazd z Keva.
15 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
moja córka ma 3,11 miesiąca. Zabiorą ją, czy wszystko jest surowe?
16 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Jaka rozrywka jest w hotelu dla 3,5-letniego dziecka?Czy w pobliżu hotelu są jakieś sklepy?Dziękujemy za odpowiedzi.
16 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już