Pytania o Club Hotel Sera 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
73 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
7 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
dobry dzień. Mam pytanie - jak pełny jest hotel na początku maja? zarezerwowałem wycieczki i zastanawiałem się, czy w maju było tam wielu ludzi.
7 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry. Moja mama zarezerwowała pokój w waszym hotelu w budynku park hotel sera.Czytaliśmy wiele opinii, które nie były do ​​końca pozytywne na temat tego obiektu i mieliśmy takie pytanie - po przyjeździe i zameldowaniu, jeśli pokój jej się nie podoba , czy może dostać pokój w innym budynku, na przykład w Elegance?
7 lat wstecz  •  6 subskrybenci 6 odpowiedzi
Dzień dobry wszystkim! Zdecydowaliśmy się na ten hotel! Powiedz mi, kompetentni ludzie, swoje rekomendacje. Zainteresowany obecnością normalnie działającego internetu oraz kwestią noclegów. Jakie są różnice między kadłubami? Jest ich 3, a cena jest bardzo różna. A budżet ma tylko najskromniejszą kwotę. Dzięki!
11 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
jadę pierwszy raz do Turcji i z dzieckiem trochę się boję nie wiem czego się spodziewać
11 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
Oczywiście moje pytanie nie jest jednym z najbardziej naglących, ale jednak - kto wie, czy tam rozdają garnki dla dzieci? Dziecko jest do tego przyzwyczajone, ale nie chcę ciągnąć ze sobą nocnika domowego. Czy muszę kupić bilet drogowy, czy nadal mogę liczyć na hotel? Z góry dziękuję wszystkim.
12 lat wstecz  •  7 subskrybenci 11 odpowiedzi
lipiec 2013 poprzednia rezerwacja 1 pokój 2-osobowy 1 pokój 3-osobowy
12 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Przyjaciele, pomóżcie mi wybrać między dwoma hotelami tej samej kategorii Wow Kremlin Palace i Club Hotel Sera? Nie tylko lubimy spędzać czas w hotelu, chcemy wyjść gdzieś wieczorem na spacer, iść (zrobić zakupy, zrobić zdjęcia itp.). Ponadto są trochę wybredni jeśli chodzi o jedzenie (uwielbiamy mięso) i napoje (mamy nadzieję na europejskie). W obu hotelach rozważamy system „Ultra All Inclusive”. Doradź, kto był w jednym i drugim hotelu, który z nich wybrać? Dzięki!!!
12 lat wstecz  •  9 subskrybenci 30 odpowiedzi
Dzień dobry! Kto był w pokoju hotelowym Elegance, powiedz mi, słyszałem, że pokoje są małe. Czy pasują 2 osoby dorosłe i 2 dzieci (3 i 8 lat)? :-)
13 lat wstecz  •  4 abonent 8 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już