Pytania o Asteria Kremlin Palace 5*Miejsca i rozrywka

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
116 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
3 roku wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
bilet dla mnie zostanie zarezerwowany chcę zabrać ze sobą dziecko ile mnie to będzie kosztowało
9 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Proszę powiedz mi, jedziemy na Kreml 4 września, urodziny męża 9 września, tam chcemy świętować. Co hotel oferuje na ten temat. I mamy też pokój dwupoziomowy, są tam szlafroki i kapcie, jeśli nie, to można rozwiązać ten problem podczas odprawy w recepcji.Dziękuję.
11 lat wstecz  •  3 abonent 5 odpowiedzi
Czy możesz mi powiedzieć, proszę, jaka piosenka jest często słyszana w hotelu. słowa to: TOK-TORO-TOK-TOK... Piosenka jest po angielsku.
12 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Wyczytałam na stronie Pegasusa, że ​​do restauracji mężczyźni mogą wejść tylko w spodniach, a w ciągu dnia szortów nie wolno?Kto był - odpowiedz.
12 lat wstecz  •  7 subskrybenci 7 odpowiedzi
Nigdzie nie mogę znaleźć tegorocznej piosenki hotelowej na Kremlu i Topkapi. Powiedz mi, Proszę!!!!!!!!!!!!!!
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
WITAJ Czy możesz przesłać mi zdjęcie z mapą hotelu? Tyle, że niedługo jedziemy i nie ma mapy. Chcemy drukować. Jeśli możesz, wyślij go na e-mail: [email protected]
13 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy mogę zabrać rakietę z domu, czy to ma znaczenie? A ile kosztuje sąd?
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
W związku z ostatnimi wydarzeniami, ile wódki można wypić na osobę i kim jest osoba (ile lat) ???
13 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Podróżuję z żoną i 15-letnią córką. Pomóż w ustaleniu numeru 2-pokojowego w recepcji.
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już