Pytania o Palmeras Beach Hotel 5*Pogoda i pory roku

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
296 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
W biurze podróży powiedziano nam, że to dwupokojowy apartament z drzwiami, prawda?
12 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Dzisiaj o 12:43 Potrzebuję twojej rady Natalia! Dzień dobry Planuję pojechać do Insulu Alanya z 2,5-letnim dzieckiem i 60-letnią matką. Mam 30 lat. Piszę swój wiek, żeby Wam było łatwiej, planujemy lecieć 27 maja, jesteśmy Białorusinami) Interesują mnie 3 pytania -1- jaka jest pogoda w maju - woda i temperatura powietrza. (czy dziecko w morzu...
13 lat wstecz  •  9 subskrybenci 11 odpowiedzi
A potem zgodnie z prognozą jest już dość zimno, a jedziemy 15-go :) :)
14 lat wstecz  •  8 subskrybenci 16 odpowiedzi
Oboje z mężem mamy wakacje w październiku. Moja córka ma prawie 4 lata, ale nigdy nie była nad morzem i często choruje. Postanowiliśmy więc go wyjąć ... Powiedz mi, czy w październiku nadal będzie można pływać w morzu? / Ponieważ finanse są nieco ograniczone, nie musisz wiele wybierać / ...
14 lat wstecz  •  10 subskrybenci 12 odpowiedzi
Potrzebujesz ciepłych ubrań?
14 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
Powiedz mi, kto był w lipcu, jaka jest pogoda w tym miesiącu (temperatura morza)
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Kto wie jaka będzie pogoda w Alanyi na najbliższe 2 tygodnie? Przeczytałam prognozy na następne... spodziewane są deszcze i deszcze... I jedziemy za 3 dni z dzieckiem 3,5 roku. Nie wiem co ze sobą zabrać... może zamiast stroju kąpielowego kurtkę?... jedziemy do Turcji pierwszy raz. doświadczony, powiedz mi pliiz
15 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już