Cześć! Powiedz mi, kto wybrał się na safari jeepem w ulicznych agencjach Alanyi: 1) Ile kosztuje ta przyjemność? 2) Skąd to masz? 3) Jakie są Twoje wrażenia i jak długo trwa sama wycieczka? 4) Czy warto zabrać 7-letnie dziecko na wycieczkę, czy jest to niebezpieczne? Dzięki!
Lecimy z wycieczki ankowej, może ktoś wie jak przebiega ta wycieczka, albo w ogóle o tym?Jest możliwość skorzystania z tej wycieczki u innego touroperatora.
Powiedz mi, kto wybrał się na wycieczkę do Izraela z Alanyi z wycieczki anex, wycieczki Tez lub innego touroperatora, czy Ci się podobała i co należy wziąć pod uwagę?
Powiedz mi, czy ktoś chodził na Plażę Kleopatry? Co o tym myślałeś? Czy to osobna wycieczka, czy możesz tam pojechać sam? Słyszałem też, że w Alanyi znajduje się bizantyjska forteca. Jak się tam dostać i czy warto? I ogólnie, gdzie można wybrać się na wycieczki z Utopii, ale żeby droga nie zajmowała dużo czasu?
Jedziemy od 2 lipca do 15 lipca, jestem mężem i synem 12 lat. Na jakie wycieczki powinniśmy jechać, żeby historia, wykopaliska i coś „przerażającego”)) Kto planuje być w tej chwili w utopii?
Piszą, że touroperator jest znacznie droższy niż na ulicy. Czy jest różnica w jakości i bezpieczeństwie? Jeśli kupisz poza hotelem, czy autobus dojedzie do hotelu, czy musisz gdzieś jechać? Czy lepiej płacić w lirach?