Pytania o Meridia Beach Hotel 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
44 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
Jeździliśmy na wycieczki do Ganita Holiday Club 5*.Ocena hotelu nie jest zła, ale czasem trafiają się takie opinie, że aż strasznie jechać.Chciałabym poznać Twoją opinię na temat tego hotelu.
12 lat wstecz  •  7 subskrybenci 7 odpowiedzi
Zabrać ze sobą żelazko?
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
Powiedz mi pzhl jaki numer wybrać, aby zbliżyć się do restauracji i morza. Czytałem, że jest bungalow, a główny budynek to typ A i B, co to znaczy? Dzięki. Jedziemy 12.09.2012
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
żele mydlane do szamponu do zabrania lub posiadania
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
2 pokoje i 3 pokoje?
13 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Jedziemy na Ganitę w sierpniu, czy muszę zabrać ze sobą garnek
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 10 odpowiedzi
Moja rodzina i ja wybieramy się do tego hotelu w sierpniu. Koral był bardzo dobrze reklamowany, ale opinie na jego temat nie są zbyt dobre ... Powiedz mi, czy warto zabrać ze sobą jedzenie dla dziecka? I czy są jakieś wady...
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
A może lepiej zająć pokój w głównym budynku. odpowiedź na e-mail: [email protected]
14 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy muszę zabrać ze sobą wózek, czy mogę go zabrać do hoteli, ile kosztuje wypożyczenie wózka?
14 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Proszę opowiedzieć nam o pracowni, jak się żywią i co tam jest dla dziecka od 1 roku, hotel pisze o udostępnieniu wózka za darmo, może lepiej zabrać własny. Czy jest jedzenie dla niemowląt, często podaje się mięso.I mamy też lot o 11 rano z Odessy, o której godzinie przyjeżdżamy na miejsce, główny budynek mamy na 3 piętrze w hotelach, tak powiedzieli w firmie, powiedz mi co lepiej zabrać z niemowlakiem dla niemowlaka .opowiedz wszystkie plusy wszystkie minusy. BARDZO DZIĘKUJĘ!
14 lat wstecz  •  11 subskrybenci 14 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już