Pytania o Ananas Hotel 4*Miejsca i rozrywka

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
45 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Turcja
Chętnie słyszę, kto jedzie tam od 28 czerwca 2013? W planie jechać od 28 czerwca 2013. Czytam forum w zasadzie wszystko to tylko jedzenie/dyskoteka w mieście itp itd. Chcę tylko posłuchać niuansów i opinii o tym miejscu...miejsca i dyskoteki, do których warto się udać, aby oderwać się w pełni. Z góry dziękuję
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Polecam dobrą łaźnię turecką. Najlepiej nie publiczne. Może w jakimś pobliskim hotelu.
13 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Czy możesz mi powiedzieć, jakie restauracje i kawiarnie znajdują się w pobliżu tego hotelu? Jakie są ceny np. obiadu dla dwojga? Jedziemy w lipcu.
14 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Czytałem na jednej ze stron, że wszystkie napoje i przekąski na plaży są płatne, czy to prawda? A jak ogólnie jest jedzenie? ile barów/restauracji?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
Mój syn i dziewczyna (20 lat) wylądowali na wakacjach w Ananasie, ponieważ. jest pozycjonowany głównie jako hotel do wypoczynku młodzieży. Czy na początku września nie będą się tam nudzić, bo studenci wyjadą już na studia?
14 lat wstecz  •  7 subskrybenci 9 odpowiedzi
nie jest do końca jasne, czy plaża jest miejska i każdy może na nią przyjechać, czy to tylko „mieszkańcy” ananasa? Jak w ogóle nie jest chroniony?
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już