Pytania o PhuketMiejsca i rozrywka

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Phuket
Dzień dobry. Zastanawiam się, czy w pokoju jest żelazko. W niektórych hotelach można samodzielnie prasować rzeczy w pokoju bez korzystania z usług pralniczych. Dzięki!!!!!
7 lat wstecz  •  5 subskrybenci 3 odpowiedź
7 lat wstecz  •  11 subskrybenci 11 odpowiedzi
7 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
7 lat wstecz  •  10 subskrybenci 16 odpowiedzi
Jak dostać się z Patong na inne plaże, poza rowerem i taksówką? Mój mąż i ja jesteśmy tu do 16 maja, jeśli są tacy, którzy chcą podróżować po plażach i zabytkach Phuket, napisz, będziemy współpracować!
8 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Chłopaki! Czy ktoś może mi opowiedzieć o targach kwiatowych, interesują się storczykami, a nie hurtem, na kolekcję domową, hotel w Patong, będę wszystkim wdzięczny)
8 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Pierwszy raz jedziemy do Tajlandii. Plaża znajduje się 1 km od hotelu. Wiem, że możesz wypożyczyć hulajnogę. Czy nie jest niebezpieczne pozostawienie go bez opieki na plaży, w tym sensie, że można go ukraść, czy też nie ma czegoś takiego? A co z przestrzeganiem przepisów ruchu drogowego, co sądzi o tym lokalna policja drogowa?
8 lat wstecz  •  7 subskrybenci 12 odpowiedzi
Czy ktoś może rzucić nieco światła na zakaz stosowania parasoli na plażach w Phuket? Nowe władze zakazały wypożyczania leżaków i parasoli, ale jest informacja, że ​​nie można przychodzić na plażę z własnymi parasolami. Jaka jest sytuacja dzisiaj?
10 lat wstecz  •  3 abonent 6 odpowiedzi
Niektóre witryny piszą masaż (BEZPŁATNIE)
11 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
menu włączone śniadania
pyszne i niezbyt drogie do jedzenia..obok Royal Crown Hotel & Palm Spa Resort)))) Z góry dziękuję.. czekam na odpowiedź na [email protected]
11 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Znalazłem informację, że pałac tygrysów znajduje się w rejonie Kathu. Czy taksówkarze mnie zrozumieją? Ile będzie kosztować opłata za przejazd?
11 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
Czy z ośrodka Kata Sea Breeze można dojść pieszo do jakichkolwiek atrakcji w Phuket?
11 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Wytyczyłem trasę z hotelu Karon Sea Send, położonego niedaleko Karon Ring, do Dino Park w Google. mapa - idzie 500 metrów Patrzę na mapę plaż - to naprawdę daleko, 4 kilometry Proszę mi powiedzieć - czy naprawdę można chodzić pieszo, czy trzeba jeszcze wziąć taksówkę? Dla mnie przejście 1-1,5 km jest do zaakceptowania.
11 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
Czy rezerwując pokój dwuosobowy (studio) z rodzicami i przebywając razem z 6-letnim dzieckiem bez dostawki, trzeba płacić osobno za śniadanie dla niego? (właśnie słyszałam, że w hotelu płacąc przez dorosłych dzieci jedzą za darmo)
Kto był w tym hotelu, podziel się wrażeniami. Gdzie najlepiej kupić wycieczki? Czy znasz ceny „Wyspa Jamesa Bonda”, „Siam Niramit Evening Show” i „Park Narodowy Khao Sok – jezioro Chieu Lan (2 dni)”. Gdzie mogę coś przekąsić? Jakie sklepy możesz polecić? Na którym piętrze najlepiej mieszkać? Czy lokalizacja pokoi na piętrze z dostępem do basenu jest dogodna? Planujemy odwiedzić hotel na początku grudnia.
11 lat wstecz  •  6 subskrybenci 9 odpowiedzi
To ciekawe: wydaje się, że jest taka rozrywka dla turystów, a konkretnie nie można znaleźć informacji „ile”, „gdzie”.
12 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Gdzie w pobliżu hotelu można niedrogo i smacznie zjeść, gdzie wymienić pieniądze, gdzie kupić wycieczki. Dzięki.
12 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Latem odpoczywaliśmy w Pattaya, nie było problemów z fajką wodną, ​​na każdym kroku i bardzo przyzwoicie, ale w Phuket słyszałem, że chcą zakazać, dzielić się kim byli i palili, no cóż, dobra atmosfera oczywiście jest również ważne !!
12 lat wstecz  •  11 subskrybenci 8 odpowiedzi
Chcemy jechać do Państwa hotelu 16 lutego na 2 tygodnie, a biuro podróży informuje nas, że w tym czasie baseny będą w naprawie
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Powiedz mi proszę, dobre kawiarnie w pobliżu hotelu, jak dostać się na rynek, czy na plaży jest toaleta i prysznic.
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Na Phuket chcemy wziąć samochód na kilka dni, aby podróżować po wyspach. Czy ktoś tam wypożyczył samochód? Gdzie lepiej zabrać i czego należy się obawiać?
12 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Mój mąż i ja lecimy do Tai w styczniu. Czytam dużo recenzji i forów, więc wszystko wydaje się jasne, z wyjątkiem jedzenia. Chcemy pyszne i pięknie ugotowane owoce morza. Może w wiosce rybackiej z widokiem na morze lub w pięknej restauracji. Powiedz mi kto zna piękne zaciszne miejsce))) Miłosierdzia
12 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
lecimy za 2 tygodnie, chciałbym wiedzieć na którą plażę lepiej jechać lub na którą jechać na podstawie lokalizacji hotelu i w ogóle może ktoś odpoczął w tym hotelu i ma coś do powiedzenia, gdzie kupić wycieczki itp.
12 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
Pokaż więcej »