Pytania o RzymMiejsca i rozrywka

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Rzym
Gdzie można tanio zjeść we Włoszech?
10 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Proszę podać najbardziej opłacalną, tanią opcję z Rzymu do Reggio di Calabria.Dziękuję
11 lat wstecz  •  2 abonent 3 odpowiedź
Wiele osób pisze, że na wycieczki jest nieznośnie gorąco, jest mnóstwo ludzi, a ceny na wszystko rosną w górę? Kto był tam w lipcu, podziel się wrażeniami!
11 lat wstecz  •  8 subskrybenci 18 odpowiedzi
Krajowe media pisały, że Fontanna di Trevi została zamknięta z powodu remontu. Kto niedawno wrócił z Rzymu, czy to działa, czy nie?
12 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
W Rzymie będziemy 3 dni, kwestia smacznego i niedrogiego jedzenia. Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Lecę z Kijowa, planuję na wrzesień, chcę być w Wenecji, Rzymie i gdzieś nad morzem. Chcę, aby wyjazd był ekonomiczny czasowo i finansowo.Proszę osoby z doświadczeniem, proszę o informację. Ważne jest dla mnie wytyczenie ścieżki, z którego miasta do którego jechać i wygoda na lotnisko, gdzie się zatrzymać w hotelu, żeby nie było drogo i wygodnie. Jak połączyć wakacje na morzu, żeby było mniej przesiadek.Proszę nie pisać abstrakcyjnych odpowiedzi. Dzięki
12 lat wstecz  •  6 subskrybenci 10 odpowiedzi
Chcę sam zorganizować sobie wycieczkę do Rzymu. Proszę, kto był sam w Rzymie. powiedz mi, ile jest prawdziwe lub lepiej kupić wycieczkę. Od czego zacząć… jak otworzyć wizę, gdzie kupić bilet? Dzięki
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 26 odpowiedzi
Informacja
14 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź