Pytania o MediolanWycieczki

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Mediolan
Gdzie mogę kupić wycieczki w Mediolanie?
11 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Proszę powiedzieć, jak kupić bilet online, aby zobaczyć fresk „Ostatnia Wieczerza” w Mediolanie. Mówią, że nie da się go zobaczyć bez umówienia się na zakup biletu. A bilety trzeba odebrać z dużym wyprzedzeniem, tak jak kupowano je na stronie. Ogólnie, kto może pomóc proszę, naprawdę chcę zobaczyć. Dzięki
11 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dobry wieczór, lecimy do Mediolanu pod koniec maja i szukamy dobrego przewodnika po Mediolanie, może ktoś już podzieli się kontaktem i rekomendacją. Niestety było smutne doświadczenie, w internecie znaleźliśmy przewodnika z licencją – przylecieliśmy, a przewodnik… mówi bardzo cicho, nie ma energii, oszczędnie dzieli się informacjami. Sami wiedzieli więcej!) Chciałem jak najszybciej się z nim rozstać.
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Dobry wieczór, lecimy do Mediolanu pod koniec maja i szukamy dobrego przewodnika po Mediolanie, może ktoś już podzieli się kontaktem i rekomendacją. Niestety było już smutne doświadczenie, w internecie znaleźliśmy przewodnika z licencją – przylecieliśmy, a przewodnik… mówi bardzo cicho, nie ma energii, oszczędnie dzieli się informacjami. Wiedzieli więcej!) Chciałem jak najszybciej wyjechać
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Cześć. Proszę powiedz mi, jak i jak najlepiej dostać się z Mediolanu do Wenecji. W Mediolanie zamieszkamy w hotelu UNA Maison Milano w centrum przy stacji metra Duomo, na Via Masini. Rano chciałabym wyjechać i wrócić wieczorem. Jak długo potrwa podróż. Czy są wycieczki do Wenecji z Mediolanu, czy lepiej pojechać samemu? DZIĘKUJĘ CI!!!!
13 lat wstecz  •  3 abonent 6 odpowiedzi
Jak dostać się z lotniska do centrum Mediolanu, warto skontaktować się z taksówką
14 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź