Pytania o RodosWycieczki

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Rodos
Cześć! Jedziemy tego lata do hotelu MEDBLUE FANES z dwójką dzieci w wieku 9,11 lat, jakie ciekawe miejsca mogę odwiedzić i plaże lub możesz mi podać trasę, jeśli weźmiemy samochód. Jakie są najlepsze sklepy w pobliżu tego hotelu?
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 9 odpowiedzi
Powiedz mi proszę, wiem, że na wycieczkę krajoznawczą po Rodos możesz wysiąść, a następnie ponownie wsiąść do autobusu i kontynuować wycieczkę ... Czy musisz wsiąść do dokładnie tego autobusu, z którego wyjechałeś, czy możesz kontynuować w innym autobusie wycieczkowym?
11 lat wstecz  •  7 subskrybenci 11 odpowiedzi
jakie plaże lub zabytki?
12 lat wstecz  •  7 subskrybenci 9 odpowiedzi
Drodzy goście i doradcy Turpravdy! Dzięki za pomoc. Wybór został dokonany na korzyść hotelu bezpośrednio na Rodos. Raport przybycia. Nie będzie samochodu, będziemy podróżować komunikacją miejską. Dla tych, którzy mieli takie doświadczenie, proszę o poradę: 1. dokąd się udać (a ja chciałabym pojechać na plażę i do klasztoru Tsambika, Lindos, Rodini), co jeszcze polecilibyście? Czy lepiej wybrać się na wycieczkę do Prasonisi, czy można dojechać tam samodzielnie? 2. Jak dostać się z plaży Tsambika do klasztoru? A gdzie lepiej najpierw na plażę czy do klasztoru? 3. trasy komunikacyjne (skąd dojechać, może numery autobusów itp., jak długo to trwa)? Czy muszę kupić bilety z wyprzedzeniem, czy mogę kupić bezpośrednio u konduktora/kierowcy? 4. Czy kierowcy ogłaszają postoje?
12 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
zainteresowany łowieniem w komforcie, z jedzeniem, piciem, programem, toaletą itp. (ponieważ dziecko ma 3 lata). Dzięki.
12 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Powiedz mamie z 9-letnią córką, jak tam jest życie i na jakie wycieczki lepiej wybrać się pod koniec maja od: -Lindos (Akropol) - która jest godzina?; - Kalithea (warunki); - miasto Rodos (akwarium); - Faliraki (Aquadrim); - Dolina Motyli? W sumie będziemy mieli 8 dni. Tak, także - czy woda w morzu jest ciepła, jeśli jesteśmy z północy Petersburga.)))
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 9 odpowiedzi
Gdzie najlepiej wypożyczyć samochód? Ile to będzie kosztować w przybliżeniu? Gdzie mogę iść/zwiedzać okolice tego hotelu?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Będziemy od 3 do 14 czerwca 2011 na Rodos. Na plaży Costa Lindia, położonej w rejonie Lindos. Potrzebujesz fotografa do sesji zdjęciowej. Czy ktoś może doradzić?
14 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź