Pytania o Ivy Cyrene Island Aqua Park Resort 4*Miejsca i rozrywka

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
168 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Proszę opowiedzieć nam o barach, fajkach wodnych, ogólnie, gdzie iść obok tego hotelu. Albo po prostu kilka ciekawych miejsc, nie licząc tych najbardziej znanych.
8 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Czy możesz mi powiedzieć, co obejmuje ten hotel w all inclusive?
8 lat wstecz  •  8 subskrybenci 28 odpowiedzi
Może ktoś sam będzie w tym hotelu.Chciałabym pogadać.
10 lat wstecz  •  4 abonent 4 odpowiedź
Mam już wykupioną wycieczkę do tego hotelu (all inclusive) Nie planuję brać ze sobą pieniędzy. Czytam recenzje. Okazuje się, że za wodę trzeba nawet zapłacić. A animatorzy na platformie są opłacani. Czy to prawda?
10 lat wstecz  •  11 subskrybenci 14 odpowiedzi
czy hotel posiada saunę parową lub łaźnię i jaka jest opłata?
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Niedługo jadę do Sol Cyrene Hotel 4* i chciałbym się dowiedzieć jaki to jest hotel! Przeczytałem wiele recenzji, ale na stronie internetowej hotelu nie jest jasne, kto pisze same hotele lub osoby, które tam odpoczywały)) Chciałbym usłyszeć informacje od osób, które faktycznie odpoczywały w hotelu)) z góry dzięki! !!)))
15 lat wstecz  •  9 subskrybenci 10 odpowiedzi
w rejonie Sharm El Sheikh, z zastrzeżeniem noclegów w hotelu Sol Cyrene/Sol Sharm oraz miejsc nurkowych. Słyszałem o wycieczkach statkiem na wyspy, ile kosztuje taka wycieczka? Planowany czas podróży w dniach 07 (08) -16 (17). 01.2010
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
kocham wieprzowinę
15 lat wstecz  •  7 subskrybenci 8 odpowiedzi
Kto był na motocyklowym safari na quadach? Ile to kosztuje i czy warto? Na co jeszcze warto wydawać pieniądze?
15 lat wstecz  •  5 subskrybenci 7 odpowiedzi
Wszystkie pytania
ZEA
już