Pytania o Charmillion Sea Life Resort 4*Pogoda i pory roku

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
181 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Czytałem w recenzjach, że ponton jest często zamykany z powodu burzy.Położenie plaży tego hotelu.Czy można pływać z brzegu?
11 lat wstecz  •  3 abonent 5 odpowiedzi
Proszę mi powiedzieć, jakie morze, bo patrząc na zdjęcie nie rozumiecie, kiedy są niskie pływy, czy można chociaż płynąć z pontonu, czy też płytka woda też tam dociera?
12 lat wstecz  •  5 subskrybenci 6 odpowiedzi
Na innych stronach pojawiają się opinie, że w pobliżu jest budowa nowych hoteli. Jednocześnie maszyny wbijające młoty w góry wytwarzają nieznośny hałas. Czy ten fakt psuje całe wrażenie reszty?
12 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
powiedz mi, jak to jest z morzem. jedziemy w przyszłym tygodniu, może daleko są miejsca z wygodnym wejściem dla kiepskich pływaków. A co z prądami i wiatrem? na wakacjach w Rehanie? prawie cały czas była czerwona flaga
12 lat wstecz  •  4 abonent 6 odpowiedzi
Jedziemy tam 20 marca, kupując obejrzeliśmy hotel z dobrą rafą, przeczytaliśmy 10 ostatnich recenzji i wybraliśmy. Teraz czytam o wietrze i nurcie i ogólnie fatalny obraz. Kto poszedł w marcu, powiedz mi, czy warto wziąć maskę w ogóle i nie mieć nadziei na morze od razu ...
13 lat wstecz  •  6 subskrybenci 9 odpowiedzi
Jedziemy do tego hotelu od 12 października, proszę powiedz mi, że jest tam bardzo wietrznie, czy można pływać w morzu? A potem mój mąż już kupił maskę i płetwy do oglądania ryb, a z recenzji czytam, że tam jest bardzo wietrznie i nie zawsze wpuszczają mnie do morza.Tu będzie dla mnie, jeśli tak jest, on nie mogę się doczekać tych wakacji, aby popływać.
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Jeśli jest tam naprawdę wietrznie, jak niespokojne jest morze?
14 lat wstecz  •  10 subskrybenci 23 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już