Pytania o Island View Resort 5*Miejsca i rozrywka

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
258 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
proszę powiedz mi, kto był ostatnio, animatorka Mira z Odessy jest w sieciach społecznościowych ???
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
w opisie "2 restauracje a la carte: orientalna restauracja na plaży Fatima, włoska restauracja La Trattoria" Biuro podróży twierdzi, że jednorazowa wizyta jest bezpłatna. Pytania: 1) Czy obie restauracje są otwarte? Gdzieś napisali, że Fatima jest zamknięta. 2) odwiedzenie każdego raz za darmo lub tylko raz, tylko jeden do wyboru? 3) jeśli obydwie działają, który z nich lepiej wybrać na bezpłatną wizytę? 4) Czy muszę się wcześniej zarejestrować?
12 lat wstecz  •  4 abonent 9 odpowiedzi
Powiedz mi proszę, jaki kontyngent jest obecnie w hotelach i czy są tam młodzi ludzie? W połowie miesiąca planujemy wybrać się do tego hotelu z dziewczyną (w wieku 25-26 lat), więc zastanawiamy się, czy będziemy się tam nudzić? Jeśli to możliwe, napisz bardziej szczegółowo o rozrywce. Dziękuję Ci
13 lat wstecz  •  3 abonent 7 odpowiedzi
Odpoczywaliśmy w tym hotelu i świętowaliśmy Nowy Rok 2012, z tych wakacji kupiliśmy od fotografa dysk, na którym nagrana była tylko pierwsza połowa wakacji, szkoda, może ktoś zna swoje kontakty, a może ktoś, kto ma ten rekord, pomóż...
13 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Jak tam teraz wieczorna rozrywka? Ile kosztuje dyskoteka w soho (wstęp/napoje)? A czy mogą chodzić na dyskotekę w Concorde?
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Dzień dobry! jedziemy do Egiptu po raz pierwszy! Powiedz mi, które liczby są lepsze w kolejności? Chciałbym widok na morze lub po prostu piękny widok! A czego lepiej nie brać? Z góry dziękuję!
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
W końcu udało mi się tam pojechać.
15 lat wstecz  •  6 subskrybenci 5 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już