Pytania o Siva Golden Bay Makadi 4*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
85 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Dzień dobry! pliz powiedz mi jak tam obsługa, jedzenie, alkohol na plaży, internet w lobby, czy jest dużo Arabów, animacja? Byłem tam kilka lat temu i bardzo mi się podobało. Jak nie wiemy teraz ... ATP. czekam) Wcześniej odpoczywaliśmy kilka razy w Sun Rise w Makadi (ale teraz jest bardzo drogo), na Marsie były inne dobre hotele z przyzwoitymi rafami. Lubiliśmy też Al Nabilę. Ciekawe – na jakim poziomie… Inwazja Arabów przeraża…
7 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Powiedz mi, kto ostatnio był w tym hotelu, jak wygląda jedzenie i animacja dla dzieci w tym hotelu? Jaka jest ogólnie atmosfera?
11 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
powiedz mi gdzie możesz pojechać dwoje dorosłych i dwoje dzieci 16 i 4 lat doradź w zatoce makadi ile odpocznie przez 10 dni
13 lat wstecz  •  4 abonent 3 odpowiedź
Chcemy wyjechać na wakacje w kwietniu z trójką dzieci (najmłodsze ma 11 miesięcy). Proszę powiedzieć, jak wygląda sytuacja z menu dla dzieci? Czy hotel oferuje opcje posiłków dla tych małych dzieci? A drugie pytanie z noclegiem - standard czy bungalow? Czy można zapłacić za standard i negocjować z domkiem na miejscu?
13 lat wstecz  •  5 subskrybenci 4 odpowiedź
Jedziemy z dziećmi pod koniec marca, oferują Al nabila grand bay i Desole pyramisa sahl hasheesh, pomoc w wyborze Lista wymagań jest standardowa: morze, jedzenie, animacje.
13 lat wstecz  •  4 abonent 7 odpowiedzi
Dzień dobry, nie interesuje mnie wejście do morza, ale schodzenie. Czy są leniwce? na co być gotowym? Dzięki
13 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
1. Czy nadaje się dla rodzin z dziećmi? (zjeżdżalnie dla dzieci, plac zabaw) Jakie podejście, czy płytka woda jest długa? Czy zejście do morza jest nużące? 2. Co dla dorosłych (spa, fajki wodne, spacery, zjeżdżalnie :) ). 3. Jedzenie, obsługa. Chcę tylko przeanalizować, jakich opinii będzie więcej :) Przeczytaj recenzje. dziękować.
13 lat wstecz  •  3 abonent 4 odpowiedź
Dobry wieczór!!!! Proszę mi powiedzieć, to prawda, że ​​wymeldowując się z pokoju dokładnie o godzinie 12-00 odciąłem bransoletkę, a wyjazd jest dużo później i nie można już korzystać z usług hotelowych (jeść, pić). Nie martwię się o siebie, ale o dzieci!!!
14 lat wstecz  •  10 subskrybenci 9 odpowiedzi
Wyjeżdżam 2 lutego, czy masz szczęście z pogodą, czy nie. Jak będzie wyglądało morze, inaczej mój wnuk ma ze mną 5 lat.
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Pokaż więcej »
Wszystkie pytania
ZEA
już