Pytania o The Grand Hotel 4*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
24 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Dzień dobry! Na plaży są 2 zjeżdżalnie (od krawędzi), co potwierdza zarówno zdjęcie z serwisu, jak i zdjęcie z kosmosu?! ALE nie znalazłem niczego na ich temat w żadnej ze znalezionych recenzji, nie ma ich również w opisie hotelu, a Biblio Globus nie potwierdza ich obecności. Mistyk! Pytanie: Czy są slajdy? Być może są tak samo dodatkowe, płatne za rozrywkę. bardzo ważne! Proszę, kto był, napisz.
10 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
PRZYLECIEMY W LIPCU DO HOTELU GRANT PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ CZY W POKOJU JEST SUSZARKA I ŻELAZKO CZY WSZYSTKO MUSISZ PRZECIĄGNĄĆ ZE SOBĄ. Z GÓRY DZIĘKUJĘ.
15 lat wstecz  •  6 subskrybenci 7 odpowiedzi
Czy ktoś miał kiedyś sytuację, w której pilnie potrzebował pomocy medycznej? Jadę z Tez-tour i tam powiedziano mi, że opłata obejmuje ubezpieczenie ROSNO, które daje prawo do obsługi za 15 tys. USD Po przeczytaniu recenzji o ubezpieczeniach natknąłem się na pojęcie FRANCZYZA - czy w serwisie jest brane pod uwagę, czy umowa jest zawierana od operatora, a nie bezpośrednio od klienta? Jeśli stanie się źle w środku nocy - do kogo się zwrócą w tym przypadku? A jednak – jaki antybiotyk brać, aby spektrum było szersze i niezbyt zabójcze?
15 lat wstecz  •  1 abonent 2 odpowiedź
Pisali, że herbatę i kawę trzeba zabrać ze sobą, a tam lepiej kupić dla nich wodę. W związku z tym pytania: 1. Co to jest gniazdko? Euro czy trzy, jak widziałem w rzymskich hotelach? 2. Nie musisz nawet zabierać ze sobą cukru, czy też ma on specyficzny posmak, jak kawa? 3. Czy czajnik może być używany otwarcie, czy może warczeć na swoje urządzenia elektryczne?
15 lat wstecz  •  8 subskrybenci 19 odpowiedzi
Jeśli ktoś był w Grande, czy może mi powiedzieć, w którym budynku wziąć pokój, żeby nie był odrapany i miał widok na park? O tym 7 z widokiem na plac budowy jest napisane wszędzie, ale mało jest informacji o dobrych budynkach. Czy musisz zażywać Fumitox? Jeśli tak, który z nich jest lepszy (raid, raptor?)
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
Czy piasek na plaży jest czysty, czy są korale i czy trzeba się chronić? jeśli są korale, to czy warto wziąć dla nich maskę z płetwami?
15 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już