Pytania o Albatros White Beach Resort 5*Wybór hotelu

Aktualne wycieczki do tego hotelu?
Uzyskaj najlepszą cenę od biur podróży
  Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania
77 subskrybenci zostaną
powiadomieni o problemie

Więcej o Egipt
Zaproponowano nam też tańsze hotele, nie wiemy który wybrać: Sea Gul, Cytadela, Palace, Dana! Proszę doradź. A może zostać w Białej Plaży?
4 roku wstecz  •  10 subskrybenci 8 odpowiedzi
dobry dzień! Nazywam się Ola, jestem kierownikiem biura podróży na Ukrainie! Mój klient Nikitenko, Alexander jest stałym klientem Royal Palace 4* i został certyfikowanym stałym klientem. Jestem zainteresowany uprzywilejowanym klientem w hotelu Albatros White Beach po zmianie właściciela? Jeśli istnieje jakikolwiek? Chcesz wiedzieć o dostępności w hotelu na 12 noclegów w okresie od 08.10.14?
10 lat wstecz  •  6 subskrybenci 10 odpowiedzi
Ten hotel jest zainteresowany tym, że znajduje się na promenadzie, ale nigdzie nie ma informacji o obecności koralowców.
13 lat wstecz  •  4 abonent 5 odpowiedzi
Planuję odwiedzić ten hotel w lipcu. Jaka jest teraz sytuacja w Hurghadzie iw tym hotelu??? Zatrzymałem się w tym hotelu w 2006 roku. Wybrałem ten hotel na plażę. Przez ostatnie lata spędzała wakacje w Dana Beach, Sonestà Pharaon, Grand Plaza, Jungle Aqua Park, Alf Leila Wa Leila.
14 lat wstecz  •  6 subskrybenci 12 odpowiedzi
Nadal nie mogę wybrać hotelu?
14 lat wstecz  •  5 subskrybenci 5 odpowiedzi
Kto odpoczywał w tym hotelu z dziećmi? co z animacją dla dzieci i placem zabaw?
15 lat wstecz  •  3 abonent 3 odpowiedź
powiedz mi, jaki rodzaj pokoju stary budynek jest daleko od plaży, a jeśli tak, to ile tupnąć? w których pokojach najlepiej się zatrzymać?
15 lat wstecz  •  2 abonent 2 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już