Do Larnaki lecimy w lipcu. Chcę wynająć samochód na kilka dni. Znalazłem opcje w Internecie, ale bardzo duże depozyty są wszędzie. Doradzaj wypożyczalniom, które byłyby bez zabezpieczenia lub z małym
Dzień dobry! Szukam dobrego fotografa, który wykona sesję zdjęciową pod koniec września. Pożądane jest, aby on (ona) mówił po rosyjsku / ukraińsku ... i miał ładny cennik)))
Nie mogę się zdecydować, gdzie lepiej jechać w połowie maja - biuro podróży oferuje 2 opcje - w Larnace lub w Ayia Napa. Reszta to zaplanowany budżet, najprawdopodobniej sami ugotujemy.
Chcę jechać do tego hotelu we wrześniu z niepełnym wyżywieniem. Wiem, że hotel stoi oddzielnie od wioski na górze, czy są tam sklepy, czy nie, nie piszą. Chcę zastąpić obiady owocami.
Będę z dzieckiem w hotelu Iliad Beach pod koniec lipca, wzięliśmy posiłki HB, powiedz mi kawiarnię z jedzeniem dobrej jakości do przyjęcia dla dziecka, jakie dania można zamówić, ile kosztują, dziękuję.
Pierwszy raz odpoczywam na Cyprze w lipcu-sierpniu, ale nie znam w praktyce posiłków z niepełnym wyżywieniem, zawsze brałem all inclusive. W opisach hoteli najczęściej „niepełne wyżywienie”.