Pytania o AbchazjaMiejsca i rozrywka

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Abchazja
Dzień dobry, jak rozumiem, na terenie jest jadalnia, a jeśli nie ma kucharza, czy można jeść tylko w pobliskich kawiarniach i stołówkach? Nie ma możliwości gotowania na terenie atelu? Podróżujemy z małym dzieckiem.
7 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
Chcę wiedzieć
10 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
szczególnie interesujące w kawiarni!
12 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Jedziemy tam w sierpniu dwie osoby dorosłe, mają pytania: 1) DOM DLA JEDNEGO WŁAŚCICIELA CZY na dwa pokoje z osobnymi wejściami? 2) jakie pokoje lepiej wziąć (mówią nawet w cieniu)? 3) gdzie wejść wieczorem?jeśli w mieście jak się tam dostać?5)jedzenie.czystość,plaża,podziel się wrażeniami!!!!!Z góry dziękuję!!!!!
13 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
Chciałem kupić bilet preferencyjny jako emeryt MO I ZAREZERWOWAĆ POKÓJ JEDNOOSOBOWY OD 16 CZERWCA 2011
14 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Do Pitsundy jedziemy samochodem, wyjeżdżamy za 4 dni. Wszyscy mi mówią, że w Abchazji nie ma nic lepszego niż spienione imprezy, kawiarnie z muzyką na żywo, wesoły nasyp! Czy to prawda? Czy naprawdę nie ma dokąd pójść? Jeśli tak, proszę powiedz mi gdzie?
14 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Bardzo mnie interesuje, ile kosztują artykuły spożywcze w gagra??
15 lat wstecz  •  2 abonent 1 odpowiedź
proszę powiedz mi, gdzie w Abchazji możesz spokojnie odpocząć. że na plaży i niedaleko od niej będzie mało ludzi. Z góry dziękuję.
16 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Wszystkie pytania
ZEA
już