Pierwszy raz w Bułgarii

Pisemny: 19 styczeń 2013
Czas podróży: 10 — 21 wrzesień 2012
Komu autor poleca hotel?: W przypadku podróży służbowych; Na wypoczynek z przyjaciółmi, dla młodzieży
Ocena hotelu:
7.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 9.0
Usługa: 9.0
Czystość: 8.0
Odżywianie: 7.0
Infrastruktura: 7.0
Odpoczywaliś my we wrześ niu 2012 roku. Ogó lne wraż enie hotelu jest bardzo dobre.
Do hotelu dotarliś my okoł o godziny 12:00. Kazano nam czekać do 14:00, aż pokoje bę dą gotowe do zameldowania. Zał oż yliś my bransoletki, mogliś my iś ć na lunch i do baru. Bar przy basenie jest bezpł atny. W asortymencie znajdują się Pepsi, Mirinda, Sprite, wino biał e i czerwone, brandy, martini biał e i czerwone, wó dka, brandy, menta (napó j mię towy), gin, piwo. Wszystko jest lokalne. W lobby barze napoje produkcji zagranicznej pł atne.
Pokó j z widokiem na basen jest cał kiem ł adny. Nowa hydraulika, meble. Z minusó w: nieszczelne drzwi pod prysznicem, a co za tym idzie, stale woda na podł odze w ł azience. Sprzą tane codziennie. Poś ciel był a zmieniana kilka razy w cią gu 12 dni. Nie ma ż adnych skarg na sprzą tanie.

Jeden kanał rosyjski.
Być moż e, gdyby pokó j wychodził na przeciwną stronę hotelu, z widokiem na są siedni hotel, wraż enie hotelu był oby znacznie gorsze.
Hotel oferuje ś niadania, obiady, podwieczorki i kolacje.
Ś niadanie jest monotonne, ale jest wybó r. Obiad: jedna lub dwie sał atki, dwa rodzaje zup, dwa lub trzy rodzaje dań gorą cych, dwa lub trzy rodzaje dodatkó w, owoce (arbuz, pomarań cze, brzoskwinie zawsze; winogrona, jabł ka, gruszki, granaty lub okresowo lub zakoń czone przez naszą przyjazdu, nie zrozumieliś my), warzywa, lody, dwa rodzaje rozcień czonego UPI, trzy lub cztery rodzaje ciast. Na obiad wszystko jak na obiad, tylko jeden rodzaj zupy. Na popoł udniową przeką skę podali herbatę z ciasteczkami, lody.
W samej restauracji (2 sale) oraz przed restauracją , na zewną trz pod dachem znajdują się stoliki.
Pamię tam, ż e każ dego dnia (z 12 spę dzonych w hotelu) na obiad podawano jakieś nowe danie. W porze lunchu i kolacji nie ma gorą cych napojó w (herbata i kawa), tylko wrzą tek z chł odziarki.
Z minusó w: W restauracji nie ma ł yż eczek, talerzy, prawie każ dy (! ) Z frytkami, nie zawsze dobrze umyty. Do tego wstawił em 4 za usł ugę .
Mniej niż dziesię ć minut do plaż y. Szliś my z powrotem w linii prostej, przez hol dwó ch hoteli na wskroś . Morze jest prawie zawsze wzburzone. Zielona flaga był a na jeden dzień . Na plaż y jest duż o niedopał kó w papierosó w.
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał