Czas mija, ale hotel jest na tym samym poziomie

Pisemny: 14 styczeń 2015
Czas podróży: 2 — 17 styczeń 2015
Komu autor poleca hotel?: Na relaksujące wakacje; Dla rodzin z dziećmi
Ocena hotelu:
6.0
od 10
Oceny hoteli według kryteriów:
Pokoje: 9.0
Usługa: 4.0
Czystość: 9.0
Odżywianie: 2.0
Infrastruktura: 6.0
Có ż , przejdź my do nastę pnej recenzji „gwiazdek” Reikartz Polyana 4.
Przyjechaliś my cał ą rodziną , zaraz po sylwestrze, spotkaliś my się dobrze na recepcji, od razu zadowoleni, ż e mieli innowację , cena pokoju opró cz ś niadania obejmuje obiad w systemie bufetowym i na ż yczenie obiad w tym samym systemie za 100 UAH dla osoby dorosł ej i 50 dla dzieci od lat.
Byliś my zachwyceni, ale nie był o. . .

To był drugi tydzień odpoczynku, przyjechaliś my z dzieckiem na obiad, z dań gł ó wnych był tylko ś mierdzą cy kotlet z suma i aż.5 przystawek (choć kierownik nastę pnego dnia zapewniał , ż e są.3 dania gł ó wne) i kapustą i pieczonymi ziemniakami z marchewką i cebulą ) moż na jeś ć z kaszą gryczaną , ryż em z warzywami i kaszą jaglaną ))) Fajnie! Karmi Reykats Polyana 4 Stars zamiast mię sa i normalnej ryby, owsianka z owsianką lub ziemniaki z owsianką ))))
No to poł owa kł opotu, jak to mó wią , sery gratis, wiesz gdzie. W osobnym menu ULGOWYM nie moż na zamó wić nic poza pstrą giem i woł owiną za 90 UAH i smaż onymi ziemniakami z grzybami… chociaż po co, w menu od pierwszego jest bograch (któ ry nie zawsze jest kucharzem) i aż.4 strony alkoholi. To pije się na pusty ż oł ą dek! Odką d myś lę , ż e pod Hennessym nie wypada jeś ć gryki z ś mierdzą cym kotlet lub Moet Shandon nie zjesz ogó rka kiszonego.
Na wszystkie komentarze kierownik udawał boa dusiciela i zapewniał , ż e to ja znalazł em bł ą d w menu i szwedzkiej linii.
Ale nie był oby drobiazgó w, gdyby istniał a ta bardzo szwedzka linia, a przynajmniej normalne menu, któ re był o latem (gruba ksią ż ka z mnó stwem potraw zakarpackich, ugryckich, ukraiń skich, europejskich).
Po tak gł odnym obiedzie musiał am ubrać dziecko i siebie i pó jś ć do Fantasy na jedzenie. No, czy to nie normalne?
Reikartz Polyana straci naprawdę godnych klientó w, któ rzy pł acą duż e pienią dze za dobre jedzenie.
W koń cu to, co najważ niejsze:
-dobry sen
- ciepł a ł azienka
-smaczne jedzenie, a to drugie nie jest a priori.
Fuh.... chodzi o negatyw, któ ry otrzymaliś my jak wczoraj.
Teraz okoł o +
Bardzo dobre centrum SPA, cudowny masaż ysta Andrey i kosmetyczka Vladlena, prawdziwa profesjonalistka w swojej dziedzinie.
Ucieszył o mnie ró wnież to, ż e woda w basenie jest cieplejsza niż latem, bez problemu moż na był o dostać się do sauny, a takż e do ką pieli, inhalacji itp. , jest to przy 100% obł oż eniu hotelu.

Kelnerzy stali się bardziej zrę czni, nie popeł niają tych samych bł ę dó w co w sierpniu, a administratorzy to też bardzo mili ludzie.
Przewodnik, pan Wasilij, cieszy się ró wnież nowymi wycieczkami do pię knych i niezapomnianych miejsc.
Pokojó wki pracują na 200%, wszystko jest czyste i ś wież e.
Pozwó lcie, ż e podsumuję :
Bardzo dobry hotel z bazą wellness, ALE z bardzo sł abą kuchnią (brak jej) i zł ym kierownikiem.
Ponieważ naczelne prawo wszystkich organizacji ś wiadczą cych usł ugi na najwyż szym poziomie: „Klient ma zawsze rację ”! A w tym przypadku wszystko jest na odwró t, powiedzą , ż e jesteś niewidomy, gł uchy itp.
Oczywiś cie od Ciebie zależ y, czy udasz się do Reikartz Polyana 4 gwiazdki))) lub wybierzesz spoś ró d wielu innych hoteli, któ re nie są gorsze pod wzglę dem liczby gwiazdek, ale jeszcze wyż sze pod wzglę dem usł ug i obsł ugi.
Sami doszliś my do wniosku, ż e Reikartz Polyana wcią ż jest na poziomie „mł odszej szkoł y”, uczą c się na swoich bł ę dach, ale robią c nowe!
Tłumaczone automatycznie z języka rosyjskiego. Zobacz oryginał