Pytania o KlifWybór hotelu

Zadać pytanie
Zadać pytanie
Na Twoje pytanie odpowiedzą eksperci i doświadczeni turyści.
+ Wyjaśnienie do pytania

Więcej o Klif
KrymKlif
Mało informacji w sieci od urlopowiczów
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
KrymKlif
Powiedz mi, kto odpoczywał w hotelu „Cichy Port”. Czy warto tam jechać?
12 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
KrymKlif
Czytałem, że w wiosce Utes unosi się nieprzyjemny zapach zakładów leczniczych – czy to prawda?
13 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
KrymKlifParadiz 4*
Dzień dobry! Latem jedziemy z mężem na wakacje na Ukrainę. Wybraliśmy kurort na bardzo długi czas i osiedliliśmy się w małym miasteczku Utes. To bardzo przypomina małe Włochy, a to nas przekupiło. Ale po przeczytaniu recenzji byłem rozczarowany. Dużo negatywów na temat zapachu miasta. Piszą o niektórych oczyszczalniach ścieków i w efekcie wszędzie straszny zapach kanalizacji. Moje pytanie dotyczy tego zagadnienia. Planujemy noclegi w hotelu "Raj". Powiedz mi, proszę, czy naprawdę w mieście jest nieprzyjemny zapach i proszę o kilka słów o hotelu i mieście jako całości. Będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję. Proszę o odpowiedź na skrzynkę pocztową: [email protected] Anastasia.
14 lat wstecz  •  10 subskrybenci 23 odpowiedź
KrymKlif
Nigdzie nie widziałem żadnych opinii o tym hotelu. Idę do Utes pierwszy raz...
14 lat wstecz  •  brak subskrybentów Bez odpowiedzi
A co z kwestią plaży? Nadal nie rozumiem, wszyscy piszą, że to nie problem, ale gdzie pływać, ile kosztuje leżak, które dno jest w morzu i na której plaży? Niech ktoś odpowie bardziej szczegółowo.
14 lat wstecz  •  7 subskrybenci 29 odpowiedzi
która plaża? jakie jest wejście do morza? jaka okolica w pobliżu plaży i hotelu? (pod względem wielkości)
14 lat wstecz  •  3 abonent 2 odpowiedź
KrymKlif
Podróżuję z dwójką dzieci (5 i 2) Ogólnie ośrodek jest w pełni zadowolony, ale plaże, jak rozumiem, mają z nimi problemy, można tam znaleźć porządną plażę, nawet jeśli jest płatna, ale co jeśli nie ma wielu ludzi i małych kamyków ???
15 lat wstecz  •  6 subskrybenci 9 odpowiedzi
KrymKlifUtes 3*
Koszt utrzymania dziennie dla dziecka do 3 lat, a do 3 lat.
15 lat wstecz  •  1 abonent 1 odpowiedź
Chcę odpocząć z moim psem, dobrze wychowanym shar-pei
15 lat wstecz  •  1 abonent Bez odpowiedzi
KrymKlif
Podziel się wrażeniami. Ponieważ mówią, że „śmierdzi” źle. Jaka jest obsługa i jedzenie w hotelu „Kruiz”?
16 lat wstecz  •  7 subskrybenci 6 odpowiedzi